Ana SayfaDizilerNisa Bölükbaşı Hangi Diziye Transfer Oldu?

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı Hangi Diziye Transfer Oldu?

Survivor yarışmacısı olarak tanınan Nisa Bölükbaşı son dönemde yarışmada tanıştığı Barış Murat Başyağcı ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Bölükbaşı şu sıralar Exxen’de yayınlanan Sihirli Annem dizisine transfer olmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizin devamında…

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Sihirli Annem Dizisinin Kadrosunda!

Bölükbaşı, Sihirli Annem’in çocuk oyuncularından ara Aras Özdoyran ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Yeni bir projeye imza attığının müjdesini veren Nisa Bölükbaşı sette kendisine makyaj yapıldığı anları da sosyal medya hesabından paylaşarak Sihirli Annem dizisinin kadrosuna katıldığını duyurdu.

nisa-bolukbasi

Sihirli Annem dizisinin kadrosunda ise Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız’ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal yer alıyor.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’dan Aşk İtirafı

Barış Murat Yağcı, sosyal medya hesabından, “Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?” notuyla Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak sonunda aşk iddialarını doğruladı. Nisa Bölükbaşı‘da Barış Murat Yağcı ile bir fotoğraf paylaşarak “Bir varmış, bir yokmuş. Masallar nasıl başlar, nasıl biter?” notunu düştü. İkilinin paylaşımları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler