Ana SayfaÜnlülerŞef Mehmet Yalçınkaya 'dan Serhat Doğramacı İtirafı

İlgili Postlar

Şef Mehmet Yalçınkaya ‘dan Serhat Doğramacı İtirafı

Geçtiğimiz hafta ekranların en sevilen fenomen yemek yarışması MasterChef’te şampiyon belli oldu. Yarışmanın kazananı büyük mücadele eden Serhat Doğramacı oldu. Yarışmanın jüri üyelerinden olan şef Mehmet Yalçınkaya Serhat Doğramacı hakkında şok edecek bir itiraf geldi. Detaylar haberimizin devamında…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Son 1 Saat Kalan Alışveriş Yapıp Yemek Yaptı!

MasterChef Türkiye jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

Mehmet Yalçınkaya, yarışmayı birinci olarak bitiren Serhat Doğramacı’nın yarışmaya katılma hikayesini şu sözlerle anlattı;”Biz içerde yemekteyiz. Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey’e telefon geldi. Dediler ki ‘Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş’. Biz de yarışmacıları seçtik. Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat’tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat’ı çağırdık. Son 1 saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef’e seçildi.”

Her Yemeğin Kendine Göre Klas Bir Özelliği Var

MasterChef finalinde yarışan Barbaros ve Serhat’ın tabaklarını da değerlendiren Mehmet Şef, “Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi. Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar. Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF 2020’NİN ŞAMPİYONU SERHAT 

Serhat’ın imza tabağı Barbaros’un imza tabağından daha çok beğenildi. Çok az bir puan farkıyla Serhat, şampiyon oldu. Serhat, kupasını aldı ve tek başına kaldırmayacağını, Barbaros’la birlikte kaldırmak istediğini söyledi. Yarışmaya ilk alındığı gün Serhat, çok kolay bir şekilde birinci olacağını söylemişti. Bu sözünün çok eleştiri almasından sonra Serhat, arkadaşlarını eleyerek birinci olacağını söylemişti.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020’NİN BÜYÜK ÖDÜLÜ!

Büyük bir merakla beklenen MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü açıklandı. 2020 MasterChef Türkiye birincisine verilecek ödül: Jeep Renegade oldu.

Serhat, MasterChef 2020’nin zorlu mücadelesinde tüm rakiplerini alt ederek 2020’nin şampiyonu oldu ve ödül olarak kupasının yanı sıra Jeep Renegade’nin de sahibi oldu. Aldı aylık emeğinin karşılığında ödülün sahibi olan Serhat, bundan sonra kariyerini de daha üst bir noktaya taşıdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler