Ana SayfaDizilerRamo 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir'den De İntikamını Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir’den De İntikamını Alabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 28. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cihangir, Ramo’yu meşhur yemek masasına oturup. Babasını düzene karşı çıktığı için kendi elleriyle öldürdüğünü itiraf eder. İtirafından sonra Ramo’nun kafasına silahı dayayıp ateş eder. Ama silahın boş olduğunu görünce şaşırır. Ramo, Cihangir’e ‘Ne oldu şeytan doldurmamış mı?’ der. Ramo 28. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ramo, Cihangir’den de intikamını alabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Cihangir’den De İntikamını Alabilecek Mi?

Ramo 28. bölüm 3. fragmanında; Nehir ile Sibel’i, kurtarmak için Ramo ile Cihangir birlikte hareket etmek zorunda kalıyor. Cihangir, her zamanki gibi Ramo’ya kalleşlik yapıyor. Ramo, Cihangir’in canını almak için onun karşısına çıkıyor.

İşte Ramo 28. bölüm 3. fragmanı…

RAMO 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, Yavuz’u kıskıvrak yakalayıp onu öldürüp halasının intikamını alır. Mashar, Ramo’yu bulup ona bunu yapmamasını söylediğini hatırlatır. Tam onu cehenneme göndereceğini söylediği sırada Ramo, yada cehennem gibi bir yere gitmek istediğini söyler. Mashar’ın yıllardır profesör amcasını kurtarmak için uğraşmaktadır. Ama bir türlü başaramamıştır.

Ramo, Irak’a gidip profesörü kurtarmak için harekete geçer. Ramo’nun ailesi ondan bir haber alamaz. Aradan iki ay geçtikten sonra onun ölüm haberi gelir ve aile yıkılır. Ramo, iki ay boyunca işkence görür ve o sırada da oradaki insanları tanır. Adamların elinden kurtulur. Türkçe bilen adamı öldürüp yerine geçer. Onun cebine de kendi kimliğini koyar. Öyle olunca da Ramo’nun öldüğü sanılır.

Ramo, profesörün tutulduğu kampı bulur ve oraya doktor olarak gider. Profesöre bir kutu kan verip kafasına dökmesini bir el silah atmasını ve onun intihar ettiğini düşündürüp onu kaçırmayı planlar. Yolda planları anlaşılır. Ramo, vurulur. Çelik yelek olduğu için ölmüş numarası yapıp onların elinden kurtulur. Profesörü de kurtarıp Türkiye’ye getirir.

Sibel, Cihangir’i arayıp eve döneceğini söyler. Onu öldürmek için yalnız konuşmak istediğini söyleyip silahını çeker. Ancak, planı suya düşer. O sırada Ramo’nun ölmemiş olduğunu öğrenir. Ramo, Sibel’i kurtarmak için Cihangir’in evine gider. Cihangir, Ramo’yla Sibel’in öldürülmesi emrini verir.

Ramo 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir’in Ramo’yu Öldürme Planları Boşa Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler