Ana SayfaDizilerAlev Alev 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek'in Kontrolsüz Davranışı Her Şeyi...

İlgili Postlar

Alev Alev 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek’in Kontrolsüz Davranışı Her Şeyi Berbat Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, serbest kaldıktan sonra işine geri başlıyor. Tomris, onun raporunu yenilemek için başka bir hastanede yeni bir heyet topluyor. Çiçek, Ali’yi İskender’in kaçırdığını öğreniyor. Onun fazla ısrarcı tavrı kim olduğunu ele veriyor. Hem, Tomris’i zor durumda bırakıyor. Hem Ali, hapse giriyor. Hemde Bülent, hapisten çıkıp serbest kalıyor. Çiçek’in kontrolsüz davranışı her şeyi berbat ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek’in Kontrolsüz Davranışı Her Şeyi Berbat Ediyor!

Alev Alev 11. bölüm 1. fragmanında; Cemre, Güneş’in kendi rızasıyla babasının evine gitmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Ali, İskender’i bıçaklamaktan tutuklanıyor. İskender, Çiçek’in itirafıyla aklanıyor. Bülent, hapisten çıkıp doğruca Tomris’in karşısına çıkıyor. İşler arap saçına dönüyor. Bu olaylar arasında tek güzel şey Atlas’ın ilk kez konuşması oluyor. Atlas, babasının gelmesiyle korkup Çiçek’e sarılıp kendisini bırakmamasını söylüyor.

İşte Alev Alev 11. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, Çelebi’ye çöpte bulunan bebeği bildiğini söyleyince serbest kalıyor. Ertesi gün heyecanla işine başlıyor. Cemre’nin iş yerine önce Çelebi geliyor ve onunla boşanacağını söylüyor. Ardından Tomris geliyor ve ona başka bir hastanede başka bir heyetten akıl sağlığı yerinde raporu alabileceğini söylüyor. Cemre, iş yerinden izin alıp heyete giriyor.

Çelebi, Cemre’nin Güneş’i evine götürmesine izin veriyor. Cemre, evi kızı için hazırlıyor. Ancak Güneş, annesinin evini korkunç bulup gece babasının yanına gitmek istediğini söylüyor. Çelebi, haklı çıkmanın gururuyla kızını alıp götürüyor. Cemre’ye de, eve gelmek isterse onu da gelip alabileceğini söylüyor. Rüya, Ömer’in bir türlü aşkını itiraf edememesinden sıkılıp ona tavır alıyor.

Çiçek, Ali’nin ortalarda olmadığı için telaşlanıyor. Onun İskender’in elinde olduğunu öğreniyor. Onunla konuşmaya gidiyor. İskender, Şimal diye bildiği Çiçek’in neden Ali’yi bu kadar düşündüğüne anlam veremiyor. Çelebi, Bülent’in avukatlığına soyunuyor. Çiçek, Rüya’dan Ali’yi İskender’in elinden kurtarmak için yardım istiyor. Ömer, Ozan ve Rüya, bir haber hazırlayıp basına veriyor.

İskender, Şimal’i yanına çağırıp Ali’yi vereceğini söylüyor. Onun karşısında Ali’ye işkence edip neden onu bu kadar düşündüğünü itiraf ettiriyor. Çiçek, maskesini çıkarıp Şimal olmadığını söylüyor. İskender, Çiçek’i Ali’nin canıyla tehdit edip basının karşısında her şeyi itiraf etmesini istiyor. Oda, o yangında ölmediğini, İskender’in masum olduğunu, Ali’nin de İskender’i yaraladığını itiraf ediyor.

Alev Alev 10. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Rüya Çiçek’in Yaşadığını İskender’den Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler