Ana SayfaDizilerSurvivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 2021'in İlk Elenen Yarışmacısı Kim...

İlgili Postlar

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yayınlanan yeni bölümünde; Gönüllüler ile Ünlüler takımları ödül oyunu mücadelesi için karşı karşıya geldi. Haftanın 3. eleme adayı belli oldu. En az SMS’i alan yarışmacı belli oldu ve bu üç eleme adayından biri adaya veda etti. Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021’in ilk elenen yarışmacısı kim oldu?

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Ünlüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021, yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümünde Gönüllüler ile Ünlüler takımları arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. İki takım ödülü alabilmek için kıyasıya mücadele etti.

SURVİVOR’IN İLK KAPTANLARI BELİRLENDİ! 

Survivor 2021’in yeni başlatılan uygulaması ile takım kaptanları seçildi. Oyun öncesinde iki takım yarışmacıları tarafından verilen oylar sonucunda Ünlüler takımı kaptanı Barış, Gönüllüler takımı kaptanı ise Reşat seçildi.

ÖDÜL OYUNU!

Her iki takımın yarışmacıları ödülü duyunca çok mutlu oldular. Kazanan takımın yarışmacıları kuru fasulye pilav yeme hakkında kavuşacağı mücadelede nefesler tutuldu. Zorlu parkurları geçip oyunu kazanabilmek için her iki takımda büyük mücadele verdi. Ünlüler takımı, mücadeleyi galip olarak tamamladı ve kuru fasulye pilav ödülünün sahibi oldu. Karınlarını doyurmanın sevincini yaşadılar.

Survivor 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2021’in birinci ve ikinci dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından iki eleme adayı belirlenmişti. Dora ile Sena eleme potasına düşmüştü. Haftanın en çok SMS oyunu alan yarışmacı Poyraz oldu. Poyraz, en çok oyu aldığı için 3. eleme adayını belirleme hakkında sahip oldu. Haftanın 3. eleme adayı olarak Poyraz, Reşat’ın ismini verdi.

Survivor 2021’in ilk eleme heyecanı yaşandı. SMS oylamalarının sonuçları açıklandı ve en az oyu alan Sena oldu. Sena, Survivor 2021’in ilk elenen yarışmacı oldu. Arkadaşlarıyla vedalaşan Sena, Survivor hayalleri sona erdi ve adaya veda etti.

Survivor 2021’in İlk Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Kim Geçti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler