Ana SayfaDizilerSon Yaz 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akgün Selim'in Kendisine Karşı Davranışlarına...

İlgili Postlar

Son Yaz 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akgün Selim’in Kendisine Karşı Davranışlarına İsyan Ediyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Son Yaz, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selçuk, Selim’le tekrar konuşur ve oğlunu neden ona emanet ettiğini açıklar. Ona bir mektup verir ve insanın geçmişini saklayabileceğini ancak ondan kaçamayacağını söyler. Selim, Akgün’e beraber başladıklarını ve bu işi beraber bitireceklerini söyler. Kaan, Akgün’ü Yağmur’un yakınlarında görmeye dayanamaz ve onunla kavgaya tutuşur. Canan, kızına Kaan’ın Akgün’ü kıskanmakta haklı olup olmadığını sorar. Son Yaz 3. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Akgün, Selim’in kendisine karşı davranışlarına isyan ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Selim’in Kendisine Karşı Davranışlarına İsyan Ediyor!

Son Yaz 3. bölüm ön izlemesinde; Akgün, Selim’in kendisine suçlu gibi davranmasından, çevresindeki insanlarında kendisini potansiyel suçlu gibi görmesinden bıkıyor ve isyan ediyor. Önündeki kağıdı imzalayıp Selim savcıya bela okuyor.

İşte Son Yaz 3. bölüm ön izlemesi…

SON YAZ 2. BÖLÜM ÖZETİ! 

Selim, Akgün ile birlikte yeni evlerine yerleşir. Bu arada Canan’a ondan boşanmayacağını yıllık iznini kullanacağını ve onunla konuşmak istediğini söyler. Canan, hazırlanıp Selim’le buluşacağı yere gider. Selim, ona teknede çok güzel bir ortam ayarlamıştır. İkili oturup konuşurken aslında birbirlerini hala sevdiklerini anlar. Akgün, arkadaşı Eray’dan yeni mekanındaki eğlence için ki davetiye alır.

Naz’la konuşup oraya beraber gitmeyi planlar. Ancak Naz’ın ailesi onun oraya sadece Yağmur’la gitmesine izin verir. Akgün, korumalara görünmeden denizden yüzerek oradan uzaklaşıp mekana gider. Kaan, Akgün’ü Yağmur’un yanında görmekten rahatsız olur. Orada da onu görünce iyice sinir olur. Akgün, Eray’dan kendisini kaçırması için yardım ister.

Oda mekanını basan birileri olduğunu, onlara göz dağı vermek için kendisine yardım ederse onun kaçmasına yardım edeceğini söyler. Birileri gelip mekanda eğlenenlerin üzerine ateş etmeye başlar. Akgün, hemen Yağmur’a siper olup onu kurtarır. Selim, güvenlik kamerasından Akgün’ün kızını kurtardığını görünce gidip ona teşekkür edip sarılır. Yağmur’da, internette yayılan videodan onun kendisini kurtardığını öğrenip kendisini ona borçlu hisseder.

Canan, Selim ile Akgün’ü eve yemeğe davet eder. Selim, onların hayatında ne kadar çok şey kaçırdığın anlar. Bir de evde kendi fotoğrafının olmadığını görünce, çocuklara anneleriyle boşanmaya karar verdiklerini söyler. Selim, eve gidip içmeye başlar. Yağmur, Akgün’le konuşup ona kaçması için yardım edeceğini söyler. Sabah Yağmur, Akgün’ü gideceği yere götürmek için yola çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler