Ana SayfaDizilerAleyna Tilki Usta Sanatçı Selami Şahin'in Efsane Şarkısını Yorumladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Usta Sanatçı Selami Şahin’in Efsane Şarkısını Yorumladı

Aleyna Tilki usta sanatçı Selami Şahin’in efsane şarkısını yorumladı. Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım adlı dizisinde rol alan Tilki dizide sevilen “Seni Sevmediğim Yalan” şarkısını yorumladı. Detaylar haberimizin devamında…

Aleyna Tilki kimdir?

Selami Şahin kimdir?

Aleyna Tilki’den Muhteşem Yorum

Duayen sanatçı Selami Şahin’in söz ve bestesine imza attığı efsaneleşen şarkısı Seni Sevmediğim Yalan, Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım isimli dizide genç şarkıcı Aleyna Tilki tarafından yeniden yorumlandı.

Selami Şahin’in 1994 yılında yayınlanan Özledim Her Şeyini albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkı, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve ardından birçok isim tarafından yorumlanmıştı.

Aleyna Tilki usta sanatçı Selami Şahin’in efsane şarkısını yorumladı. Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım adlı dizisinde rol alan Tilki dizide sevilen “Seni Sevmediğim Yalan” şarkısını yorumladı. Genç şarkıcı yorumu ile büyük beğeni topladı.

https://www.youtube.com/watch?v=3_ejnB-Dei4

 

İşte Bu Benim Masalım Dizisi Konusu Ne?

Aleyna Tilki ve Cemal Can Cansever’in başrolleri paylaştığı dizi hayallerinin peşinden giden genç bir kızın hayatını konu alıyor.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı dizinin kadrosunda Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve Nevra Serezli yer alıyor.

Aleyna Tilki’nin Balmumu Heykeli Karantinada!

Hayattaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç bir kız, sahnede olmaktan çok korksa da hayallerini peşinden koşmaktan vazgeçmez. Sahne korkusunu aşmaya çalışan genç kız, hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecek mi dizide merak edilen bir konu.

Aleyna Tilki ve Cemal Can Cansever dizide kendi isimleri ile rol alıyorlar. Aleyna sahne korkusu olan genç bir kız. Aleyna’nın okuluna Cemal Can isimli bir çocuk geliyor ve  önceki okulundan ve arkadaşlarından intikam almak için okulda bir müzik grubu kurmak istiyor. Dizinin hikayesi müzik grubu kurulmaya çalışılmasıyla başlıyor.

Sahne korkusu olan Aleyna’ya, Cemal Can yardımcı olmaya çalışıyor. Dizinin sloganı “Bazı insanlar iyi ki varlar” da anlaşılan dizide göreceğimiz dostluğa bir gönderme.

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler