Ana SayfaDizilerSurvivor 2021 İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2021 İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor’da 17 Ocak akşamı Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Zorlu parkurda mücadele eden yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor 2021 ikinci eleme adayı kim oldu?

Dokunmazlık Oyunu Kim Kazandı?

Gönüllüler takımının kaybettiği oyun sonrası takım, bir ismi potaya gönderdi. Dokunulmazlık oyununu kaybederek birinci eleme adayını çıkaran ünlüler takımı olmuştu. Survivor 2021 yarışması ikinci eleme adayı oylamasında yine sürpriz gelişmeler taşandı. Öte yandan yayımlanan 8. yeni bölümünde Survivor 2021 yarışmasının ilk yedek yarışmacıları da açıklandı.

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor’da Heyecan Durulmuyor

Bu hafta adaya bir kişi daha veda edecek. Hatırlarsanız ilk hafta Survivor adasına veda eden isim gönüllüler takımından Sena olmuştu. Bu hafta Ünlüler takımından ise İlayda Şeker eleme adayı olarak belirlenmişti.

Survivor 2021 İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Gönüllüler takımı bu akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununu kaybetti ve eleme konseyi düzenlendi. Eleme konseyinde 3 kişi Dora’ya, 3 kişi Hanzade’ye 4 kişi ise Sancakay’ın gitmesi için oy verdi. Sancakay Gönüllüler takımında eleme adayı olarak belirlendi. Yarışmanın pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak bölümünde Sergen, Baran, Duygu ve Bahar yedek yarışmacı olarak açıklanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler