Ana SayfaDizilerMaraşlı 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Mahur Celal'in Konuşmalarından Çok Etkileniyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Mahur Celal’in Konuşmalarından Çok Etkileniyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Savaş’ın çenesine silah dayayıp onu öldüreceğini söyler. Mahur, Celal’e suçluları yanlış yerde aradığını söyler. Celal, onu öldürmek isteyen kişinin ailesinden biri olduğunu söyler. Mahur ise, duydukları karşısında donup kalır. Üvey annesi ve ağabeyleri ile birlikte yaşayan Mahur’u öldürmek isteyen kim olabilir? Maraşlı 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Mahur, Celal’in konuşmalarından çok etkileniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Celal’in Konuşmalarından Çok Etkileniyor!

Maraşlı dizisinin 2. bölüm ön izlemesinde; Mahur, Celal’i tanıdıkça onun tanığı hiç bir kimseye benzemediğini anlıyor. Ona, yaşadıkları zamanda onun gibi birini bulmanın zor olduğunu söylüyor. O da, babasının söylediği bir sözü ona anlatıyor. Mahur, ilk kez onun bu kadar uzun cümle kurduğunu görüyor.

İşte Maraşlı 2. bölüm ön izlemesi…

MARAŞLI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Celal, önceden özel hareketlerde çalışmış bir subaydır. Kızının vurulma olayından sonra işinden istifa etmiştir. Mahur, ünlü bir fotoğrafçıdır. Fotoğraf çekmek için gittiği mahallede sarraflık yapan Celal ile tanışan Mahur, ona eski fabrikanın yerini sorar. Mahur, eski fabrikada fotoğraf çekerken bir sesler duyar. Orada bir adamın parmaklarını kestiklerine sonra onu öldürdüklerine şahit olur.

Hemen, gizlice fotoğraflarını çeker. Gürültü yapınca da hemen fark edilip elinden fotoğraf makinesi alınır. Celal, köpeğini ararken Mahur’u tam vurulmak üzereyken kurtarır. Onu götürüp ailesine teslim eder. Aziz, kızının hayatını kurtardığı için Celal’e teşekkür eder. O sırada Mahur, televizyonda öldürülen kişinin haberini görür ve onun bir savcı olduğunu anlar.

Celal, öldürülen savcının kızının davasını takip eden savcı olduğunu görür. Olayın ciddi olduğunu anlayan Aziz, Celal’den kızını korumasını ister. Celal, bu teklifi kabul etmez. Çok ısrar edilince sadece iki haftalığına Mahur’u korumayı kabul eder. Mahur, yılın en iyi fotoğrafçısı ödülünü almak için törene gider. Celal, orada Mahur’u öldürmek için plan kurulduğunu anlayıp adamları etkisiz hale getirir. Ama kendisi de yaralanır.

Aziz, tekrar Celal’le masaya oturup ondan, kızını korumaya devam etmesini ister. Celal’in gözü duvardaki amblemlere takılır. O amblemlerden birinin kızını vuran adamın cebinden çıkan kağıtla aynı olduğunu fark edip teklifi kabul eder.

Maraşlı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur’u Ailesinden Birinin Öldürmek İstediğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler