Ana SayfaDizilerYasak Elma 94. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika İle Ender Yıldız'ın Oyununa...

İlgili Postlar

Yasak Elma 94. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika İle Ender Yıldız’ın Oyununa Mı Geliyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 94. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, sosyeteden arkadaşlarını toplayıp Şahika ile Ender’in oturduğu evin önüne gider. Onları yaşadığı evin önünde görüntülenmelerini sağlar. Ender ile Şahika, Yıldız’a bu yaptığının cezasını çekeceğini söyleyip tehditler savurur. Yıldız ise onlara, ‘onlardan korkan onlar gibi olsun’ der. Yasak Elma 94. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahika ile Ender, Yılrız’ın oyununa mı geliyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika İle Ender Yıldız’ın Oyununa Mı Geliyor?

Yasak Elma 94. bölüm 2. fragmanında; Şahika ile Ender, Cansu’dan Hasan Ali’nin bir açığını bulmak için eve bir kamera yerleştirmesini istiyor. Yıldız, birisiyle telefonda görüşüp çok eğleneceklerini söylüyor. Cansu’dan haber geliyor ve Şahika ile Ender, Hasan Ali’nin evine giriyorlar. Daha sonra izledikleri kamera kayıtında Hasan Ali’nin Sadayi’yi öldürdüğü görülüyor. İkili Hasan Ali’nin yine tuzağına mı düşüyor?

İşte Yasak Elma 94. bölüm 2. fragmanı…

 

YASAK ELMA 93. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender ile Şahika, beş parasız kaldıktan sonra önce Hasan Ali’nin bir açığını bulmak için harekete geçer. Feride’nin yanına gidip ondan Çağatay ile Yıldız’ı ayıracaklarını vaat edip Hasan Ali hakkında bilgi edinirler. Hasan Ali’nin ölen eşinin İzmir’de bir yeğeni olduğunu öğrenirler. Garsonluk yapan genç kızla konuşup ona lüks bir hayat vaat edip dediklerini yapmasını isterler.

Kız, Hasan Ali’nin yanına gidip aslında ölen eşinin teyzesi değil annesi olduğunu, bunu ondan sakladığını söyleyip kendisini acındırır. Hasan Ali, ona evini açar. Feride, Şahika ile Ender’in söylediği gibi valizini hazırlayıp oğlunun evine gider. Yıldız, tam da Çağatay’la baş başa bir yemek yiyecekken Feride, çat kapı gelir. Asuman, bu durumu sabah öğrenir ve ikili birbirlerine girer.

Feride, telefonunun ses kaydını açıp koltuğa bırakır. İki saat boyunca ana kızın konuşmalarını kayıt eder. Aysel, artık Yıldız’ın evinde çalışmaya başlar. Aldığı ses kaydığını Feride, Ender’le Şahika’ya gönderir. Ses kaydında Asuman’ın Yıldız’a, bir an evvel bir çocuk doğurup evliliğini garantiye almasını söyler. Yıldız’da o kadar istiyorsa onun Hasan Ali’yle evlenmesini söyler.

Hasan Ali’nin şirketinin 25. yıl yemeğinde tam o konuşmaya başlayacağı sırada bu ses kaydı yayınlanır. Yıldız, yerin dibine girer. Çağatay ile Yıldız’ın arası bozulur. Ender ile Şahika’nın durmayacağını anlayan Yıldız, onlardan intikam almak için harekete geçer.

 Yasak Elma 94. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika İle Ender’i Sosyeteye Rezil Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler