Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kapıda Kalan Mehdi'nin...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kapıda Kalan Mehdi’nin Ailesini Eve Getiriyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 28. bölümüyle 20 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi’ye hapishanede birisi musallat olur. Cemile, kardeşinin kavgaya karıştığını duyunca memleketten Kibrit’i çağırır. Onu da alıp Zeynep’in yanına gidip şikayetinden vazgeçmesi için yalvarır. Zeynep, kesinlikle bunu kabul etmez. Barış hastalanır ve Zeynep onun yanına gider. Hastayken Barış, Zeynep’i öper. Ama sabah bir şey hatırlamaz. Hapishanede yaralanan Mehdi’nin kalbi duruyor. Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, kapıda kalan Mehdi’nin ailesini eve getiriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Kapıda Kalan Mehdi’nin Ailesini Eve Getiriyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Mehdi’nin başına gelenlerden kendisini sorumlu tutup onlara karşı kendisini borçlu hissediyor. Kirayı ödeyemedikleri için Mehdi’nin ailesi kapıya konuluyor. Onları öyle gören Zeynep, tüm olanların sorumlusu olarak kendisini görüp hepsini eve getiriyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Savaş, Zeynep’le Barış’ı dans ederken görünce sinirlenir. Öfkesini yanlışlıkla vazoyu kıran Emine’den çıkarır. Barış ile Savaş’ın, Rize’den dayıları gelir. Emine, ertesi gün Savaş’tan özür dilemek için onun yanına gitmek ister. Sultan, onu yalnız bırakmaz. Ali Rıza, önce Sultan ile Emine’yi satıcı zanneder. Sonra, Savaş onları içeri alır. Hizmetçinin de olmadığını öğrenen Sultan, hemen yemek yapmaya çamaşır yıkamaya koyulur.

Barış, hasta bir şekilde eve gelir. Emine, hemen Zeynep’i arayıp ondan Barış’la ilgilenmesini ister. Savaş, hemen Zeynep’in gelmesine karşı çıkar. Mehdi’ye hapishanede Osman isminde birileri tarafından tutulduğu anlaşılan kişi musallat olur. Kavga eden Mehdi, Benal’le ve kızıyla görüştürülmez. Durumu öğrenen Cemile, hemen Kibrit’i çağırıp şikayetini geri alması için Zeynep’i ikna etmesini ister.

Kibrit, Zeynep’le konuşur. Ama onu ikna edemez. Akşam, Cemile ile Benal gelir. Cemila, Zeynep’e şikayetini geri alması için yalvarır. Ama Zeynep, kesinlikle şikayetini geri almayacağını söyler. Zeynep, Barış’ın yanına gidip ona ilaç verir. Barış, ateşliyken Zeynep’e sarılıp onu öper. Savaş, onları görüp üzülür. Ertesi gün Barış, hiçbir şey hatırlamaz.

Osman, tuvalette Mehdi’yi kıstırıp ona İsa abisinin selamı olduğunu söyleyip, onu elindeki kesici aletle defalarca kere yaralar. Mehdi, arkadaşları görene kadar çok kan kaybeder. Hastaneye kaldırılan Mehdi, ameliyata alınır. Cemile, duyup hastaneye koşar. Kardeşinin durumunun ağır olduğunu öğrenir. Zeynep, annelerini dinlemeyip o da hastaneye gider. Mehdi’nin kalbi duruyor. Doktorlar onu hayata döndürmeye çalışırlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’nin Kalbi Duruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler