Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi'nin Kalbi Duruyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’nin Kalbi Duruyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi’ye hapishanede birisi musallat oluyor. Cemile, kardeşinin kavgaya karıştığını duyunca memleketten Kibrit’i çağırıyor. Onu da alıp Zeynep’in yanına gidip şikayetinden vazgeçmesi için yalvarıyor. Zeynep, kesinlikle bunu kabul etmiyor. Barış hastalanıyor ve Zeynep onun yanına koşuyor. Hastayken Barış, Zeynep’i öpüyor. Ama sabah bir şey hatırlamıyor. Mehdi, yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Durumu ciddi olan Mehdi ameliyata alınıyor. Mehdi’nin ameliyattan sonra kalbi duruyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’nin Kalbi Duruyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Savaş, Zeynep’le Barış’ı dans ederken görünce sinirleniyor. Öfkesini yanlışlıkla vazoyu kıran Emine’den çıkarıyor. Barış ile Savaş’ın, Rize’den dayıları geliyor. Emine, ertesi gün Savaş’tan özür dilemek için onun yanına gitmek istiyor. Sultan, onu yalnız bırakmıyor. Ali Rıza, önce Sultan ile Emine’yi satıcı zannediyor. Sonra, Savaş onları içeri alıyor. Hizmetçinin de olmadığını öğrenen Sultan, hemen yemek yapmaya çamaşır yıkamaya koyuluyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış, hasta bir şekilde eve geliyor. Emine, hemen Zeynep’i arayıp ondan Barış’la ilgilenmesini istiyor. Savaş, hemen Zeynep’in gelmesine karşı çıkıyor. Mehdi’ye hapishanede Osman isminde birileri tarafından tutulduğu anlaşılan kişi musallat oluyor. Kavga eden Mehdi, Benal’le ve kızıyla görüştürülmüyor. Durumu öğrenen Cemile, hemen Kibrit’i çağırıp şikayetini geri alması için Zeynep’i ikna etmesini istiyor.

Kibrit, Zeynep’le konuşuyor. Ama onu ikna edemiyor. Akşam, Cemile ile Benal geliyor. Cemila, Zeynep’e şikayetini geri alması için yalvarıyor. Ama Zeynep, kesinlikle şikayetini geri almayacağını söylüyor. Zeynep, Barış’ın yanına gidip ona ilaç veriyor. Barış, ateşliyken Zeynep’e sarılıp onu öpüyor. Savaş, onları görüp üzülüyor. Ertesi gün Barış, hiçbir şey hatırlamıyor.

Osman, tuvalette Mehdi’yi kıstırıp ona İsa abisinin selamı olduğunu söyleyip, onu elindeki kesici aletle defalarca kere yaralıyor. Mehdi, arkadaşları görene kadar çok kan kaybediyor. Hastaneye kaldırılan Mehdi, ameliyata alınıyor. Cemile, duyup hastaneye koşuyor. Kardeşinin durumunun ağır olduğunu öğreniyor. Zeynep, annelerini dinlemeyip o da hastaneye gidiyor. Mehdi’nin kalbi duruyor. Doktorlar onu hayata döndürmeye çalışıyorlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış Aşkına Mehdi’nin Gölgesi Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler