Ana SayfaDizilerSadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan Asya'dan Başka Bir Şey Düşünemez...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan Asya’dan Başka Bir Şey Düşünemez Hale Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, Volkan’ın ikinci telefonunda sadece Asya’nın gizlice çekilmiş fotoğraflarını buluyor. Biraz toparlandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi eve gidiyor. Ali, bilinçsizce hırsızlık yapmaya devam ediyor. En yakın arkadaşı arkadaşlarının eşyalarını onun aldığını anlayınca Ali, okuldan kaçıyor. Volkan, Asya’dan başka bir şey düşünemez hale geliyor. Onun yanına gidip Asya’ya oradan gitmesi için yalvarıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’dan Başka Bir Şey Düşünemez Hale Geliyor!

Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Volkan’ın yedek telefonuna ulaşıp telefonda sadece Asya’nın fotoğrafları olduğunu görüyor. Yıllardır Volkan’ın Asya’yı takip ettirdiğini de anlıyor. Büyük bir şok yaşıyor. Ama sonra eve hiçbir şey olmamış gibi dönüyor. Annesi onda bir haller olduğunu anlıyor. Ancak, Derin annesine de bir şey anlatmıyor. Volkan, Derin’i akşam yemeğine götürüyor.

SADAKATSİZ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orada, Turgay ile Asya’nın da yemekte olduğunu görüyor. Derin, sakın davranıp onlara selam veriyor. Volkan, bir an olsun gözünü onların masasından alamıyor. Yemek bittikten sonra Asya’yı arayıp Turgay’la yemekte ne işi olduğunu, onunla aralarında ne olduğunu sorup ondan hesap soruyor. Asya’da, ona hesap vermek zorunda olmadığını söyleyip telefonu yüzüne kapatıyor.

Turgay, Asya’ya ona karşı olan duygularından bahsediyor. Asya, Ali’nin arkasına bir şey sakladığını görüyor. Yastığının altında bir bileklik buluyor. Ali, onu annesine aldığını söylüyor. Gönül, Derin’in tasarımı olan bilekliği satmamasını istemişti. Daha sonradan bilekliği Asya’nın bileğinde görüyor. Ali, bilekliği yardım gecesinden çalmıştır. Artı okulda da bir kaç kişinin eşyaları çalınıyor.

Artık, öğrenciler öğretmenlerine okullarında bir hırsızın olduğunu söylüyor. Ali’nin en yakın arkadaşı onun çöpe bir şeyler attığını görünce ona, aldıklarını kimse görmeden yerine koymayı teklif ediyor. Bunun üzerine Ali, utanıp okuldan kaçıyor. Asya ile Volkan, Ali’nin ortalarda olmadığını öğrenince onun kaçırılmış olabileceğinden korkup polisi arıyor. Ali, bulunuyor. Ama anne ve babasına polisi aradıkları için çok sinirleniyor.

Volkan, Asya’nın kapısına gidip, tüm yaşadıklarının onun yüzünden olduğunu o olmazsa hayatının çok mutlu olduğunu, ondan gözyaşları içinde memleketinden gitmesini istiyor.

Sadakatsiz 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Turgay Asya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler