Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış Aşkına Mehdi'nin...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış Aşkına Mehdi’nin Gölgesi Düşüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 27. yeni bölümüyle 13 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemile ile Benal, gelip Zeynep’e şikayetini geri almasını ister. Zeynep, Mehdi’nin serbest kalmasıyla korku içinde yaşamak istemez ve onlara asla şikayetini geri almayacağını söyler. Mehdi, hapishanenin tuvaletinde yaralanır. Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep Barış aşkına, Mehdi’nin gölgesi düşüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Barış Aşkına Mehdi’nin Gölgesi Düşüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm 2. fragmanında; Barış, hastalanıyor ve Emine, Zeynep’in onun yanında olmasını istiyor. Nermin’de onaylıyor. Zeynep, Barış’ın yanından ayrılmıyor ve ikili yakınlaşıyor. Bu arada Mehdi, hapishanede yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Cemile, Zeynep’in yanına gidip abisinin başına gelenlerden onu sorumlu tutuyor. Yoğun bakımda olan Mehdi’yi görmeye giden Zeynep, vicdan azabı çekiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm 2. fragmanı…

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, sabah kalkıp işine gider. Barış’ı beklerken Benal ile karşılaşır. Ondan Mehdi’yle evleneceklerini öğrenir. Zeynep, Benal’e kendisine bunu yapmamasını söyler. Cemile, Mehdi’yi hapiste görmeye gider ve onu Benal’le evlenmesi konusunda ısrar eder. Hatta, Benal’i yakını olmadığı için görüşe almadıkları yalanını söyler.

Mehdi, Cemile’ye Zeynep’e vermek üzere bir doğum günü hediyesi verir. Ona bunun veda olduğunu söyler. Bayram, sarhoş bir vaziyette Zeynep’in iş yerine gidip rezalet çıkarıp kızını utandırır. Barış, ona biraz para verip gönderir. Bayram, ondan da bir iş çıkmayacağını anlayıp Nuh’u arar. Zeynep, hediyeyi alır almaz hemen Mehdi’nin avukatına gider. Ondan ona dair hayatında hiçbir şey istemediğini söyler.

Mehdi, avukattan duyduğu şeylerden sonra hemen ablasını arayıp Benal’le evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Cemile, Benal’e Mehdi’nin onunla evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Ama Benal, bu evliliği kabul etmediğini açıklar. Cemile’nin ısrarıyla Benal, Mehdi ile evlenmeyi sırf kızının babasız büyümesini istemediği için kabul eder. Bunu Mehdi’ye de açıkça söyler.

İkilinin nikahları hapishanede kıyılır. Barış, Zeynep’e karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Bunu fark eden Savaş, Zeynep’in kendisinin de arkadaşı olduğunu onunla arkadaş olarak kalmasını ister. Emine, Barış, Zeynep ve Savaş, birlikte çok güzel bir yemek yeyip oyunlar oynar. Savaş, Emine’ye üniversite ayarlamaya başlar. Barış, Zeynep’le Emine’nin Savaş’a ve kendisine iyi geldiğini anlar. İkili birbirinden hoşlanmaya başlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Hapishanede Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler