Ana SayfaDizilerBaraj 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'dan İntikam Almak İçin Tarık'la...

İlgili Postlar

Baraj 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’dan İntikam Almak İçin Tarık’la Mı Evlenecek?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 22. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, Nazım’ın evine gidip ona geldiğini söyler. Önce Nazım, onun aşkının sevgisinin sahte olduğunu söyler. Ama sonra, ikili aralarındaki çekime daha fazla dayanamayıp sarılıp öpüşürler. Baraj 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım’dan intikam almak için Tarık’la mı evlenecek?

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’dan İntikam Almak İçin Tarık’la Mı Evlenecek?

Baraj 22. bölüm 2. fragmanında; Nehir, evi terk edip Nazım’a gidiyor. İkili o gün birlikte oluyor. Daha sonrasında Nazım Nehir’e, Bahar’la evleneceğini söylüyor. Hakan, kalp krizi geçirip hayatını kaybediyor. Nazım’ın, Bahar’ı tercih etmesinden sonra Nehir, Tarık’ın yanına gidip onunla evlenebileceklerini söylüyor.

İşte Baraj 22. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, tutuşmuş bir vaziyette Bahar’ı arar. Ancak ona ulaşamaz. Nazım, Bahar’ın ofiste dava dosyasını unuttuğunu görüp onu arar. Bahar, biraz kendisine gelip Nazım’a kaza geçirdiğini söyler. Nazım, hemen Bahar’ın kaza yaptığı yeri bulup onu kurtarır. Hakan’ın geldiğinde Nazım, ambulansla Bahar’ı hastaneye yetiştirir. Tülay, Nazım’ın kızının hayatını kurtardığı için ona minnettar olur.

Bahar, ufak sıyrıklarla atlatır ve hastaneden çıkar. Tülay hanım, Nazım’ı kahvaltıya davet eder. Kahvaltıda Hakan, Nazım’ın Mert’e olan ilgisinden rahatsız olur. Bu arada Fulya, mesajdaki otele gidip odaya girer. Ancak, odada kimsenin olmadığını görür. Zahra, son anda odayı değiştirir. Fulya, ortak hesaptan Tarık’ın 5 milyon para çektiğini öğrenir ve o paranın hesabını sorar.

Tarık, zaman kazanmak için Fulya’ya sürpriz hazırladığını söyleyip geçiştirir. Hakan, Nehir’e psikopatça davranmaya başlar. Nehir, Nazım’ı yalnız yakalayıp onun kendisine aşık olduğunu bunu bildiğini söyler. Tülay hanımın üyesi olduğu vakfın yardım gecesinde Nazım, yüklü bir bağış yapar ve davetin gözdesi olur. Tarık adına da 5 milyon bağışlayan Nazım, onu Fulya’nın dilinden kurtarır.

Fulya, Tarık’ın sürprizinin bağış olduğunu öğrenince rahatlar. Ancak, tuvalete gittiğinde Meryem, onun duyacağı şekilde Tarık’ın hem karısının hem de sevgilisinin aynı davette olduğunu söyler. Nehir, içkiyi fazla kaçırır. Nazım, sahneye çıkıp Bahar’a herkesin içinde evlenme teklif edip yüzük takar. Nehir ise, koşup o yüzüğün kendi yüzüğü olduğunu söyleyip Bahar’ın parmağından zorla çıkarır.

Baraj 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım Aşkı Tekrar Mı Alevleniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler