Ana SayfaDizilerMaraşlı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur'u Ailesinden Birinin Öldürmek İstediğini...

İlgili Postlar

Maraşlı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur’u Ailesinden Birinin Öldürmek İstediğini Anlıyor!

Atv’nin yeni dizisi Maraşlı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Eski asker olan Celal, kızının saldırıya uğramasından sonra işi bırakıp sarraflık yapmaya başlıyor. Mahur, başarılı bir fotoğrafçıdır. Celal’in mahallesine fotoğraf çekmek için giden Mahur, bir cinayeti görüyor. Tam öldürüleceği sırada Celal, Mahur’u kurtarıyor. Durumu öğrenen Aziz, Mahur’un kızını korumasını istiyor. Önce kabul etmiyor. Sonra, Türel şirketinin amblemini gören Celal, o şirketle kızının vurulması arasındaki ilişkiyi öğrenmek için kabul ediyor. Maraşlı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Celal, Mahur’u, ailesinden birinin öldürmek istediğini anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Celal Mahur’u Ailesinden Birinin Öldürmek İstediğini Anlıyor!

Maraşlı 2. bölüm 1. fragmanında; Aziz, Savaş’ın çenesine silah dayayıp onu öldüreceğini söylüyor. Mahur, Celal’e suçluları yanlış yerde aradığını söylüyor. Celal, onu öldürmek isteyen kişinin ailesinden biri olduğunu söylüyor. Mahur ise, duydukları karşısında donup kalıyor. Üvey annesi ve ağabeyleri ile birlikte yaşayan Mahur’u öldürmek isteyen kim olabilir?

İşte Maraşlı 2. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1348997993194786819

MARAŞLI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Celal, önceden özel hareketlerde çalışmış bir subaydır. Kızının vurulma olayından sonra işinden istifa etmiştir. Mahur, ünlü bir fotoğrafçıdır. Fotoğraf çekmek için gittiği mahallede sarraflık yapan Celal ile tanışan Mahur, ona eski fabrikanın yerini soruyor. Mahur, eski fabrikada fotoğraf çekerken bir sesler duyuyor. Orada bir adamın parmaklarını kestiklerine sonra onu öldürdüklerine şahit oluyor.

Hemen, gizlice fotoğraflarını çekiyor. Gürültü yapınca da hemen fark edilip elinden fotoğraf makinesi alınıyor. Celal, köpeğini ararken Mahur’u tam vurulmak üzereyken kurtarıyor. Onu götürüp ailesine teslim ediyor. Aziz, kızının hayatını kurtardığı için Celal’e teşekkür ediyor. O sırada Mahur, televizyonda öldürülen kişinin haberini görüyor ve onun bir savcı olduğunu anlıyor.

Celal, öldürülen savcının kızının davasını takip eden savcı olduğunu anlıyor. Olayın ciddi olduğunu anlayan Aziz, Celal’den kızını korumasını istiyor. Celal, bu teklifi kabul etmiyor. Çok ısrar edilince sadece iki haftalığına Mahur’u korumayı kabul ediyor. Mahur, yılın en iyi fotoğrafçısı ödülünü almak için törene gidiyor. Celal, orada Mahur’u öldürmek için plan kurulduğunu anlayıp adamları etkisiz hale getiriyor. Ama kendisi de yaralanıyor.

Aziz, tekrar Celal’le masaya oturup ondan, kızını korumaya devam etmesini istiyor. Celal’in gözü duvardaki amblemlere takılıyor. O amblemlerden birinin kızını vuran adamın cebinden çıkan kağıtla aynı olduğunu fark edip teklifi kabul ediyor.

 Alina Boz kimdir?

Burak Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler