Ana SayfaDizilerSon Yaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil Akgün'e İşbirliği Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil Akgün’e İşbirliği Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim, Kaan’ın haber vermesiyle Akgün’ün Soner’in tuzağına düşmeden yakalıyor. Onu emniyete götürüp teslim ediyor. Ancak, Selçuk’un Selim’le konuşması işleri değiştiriyor. Tam Akgün’ü polisler götürürken Selim, onu alıp tekrar eve götürüyor. Soner, Eray’ı Akgün’ü yakalamak için elinde tutuyor. Akgün, Eray’ın tuzağına düşüp onun yanına gitmiyor. Soner, sahilde Akgün’ü bulup kaçırıyor. Tam Soner, eline kurşun sıkacakken Halil arıyor ve Akgün’e işbirliği teklif ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Halil Akgün’e İşbirliği Teklif Ediyor!

Son Yaz dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yağmur, Akgün’e yardım edip onu bineceği tekneye kadar götürürken, başka bir tekne üzerilerine doğru sürüyor. Tam vuracağı sırada duruyor ve içinden Selim iniyor. Soner, tamda pusu kurmuş Akgün’ü almayı beklerken eli boşa çıkıyor. Ne Yağmur, nede Akgün, yerlerini kimin söylediğini anlayamıyor.

SON YAZ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, artık Akgün’ün hallerinden sıkılıp onu götürüp emniyete teslim ediyor. Suçları sıralanıp tutuklanıyor. Sorgu odasında Akgün, Selim’e bela okuyor. Selçuk, Selim’in oğlunu emniyete teslim ettiğini duyunca onunla konuşmak istiyor. Ona geçmişiyle ilgili ufaktan tehdit ediyor. Selim, Selçuk’un tehdidine değil Akgün’ün konuşmalarına çok duygulanıyor ve polis otosunun önünü kesip onu alıp eve götürüyor.

Ertesi gün Akgün’e kelepçe takılıyor. O kelepçeyle Akgün, sitenin dışına çıkamayacaktır. Akgün, Altay’ın telefonundan Eray’ı arayıp kendisini savcıya sattığını söylüyor. Oda Soner’in dediklerini ona tekrar edip annesine hakaret ediyor. Akgün ertesi gün Eray’ın mekanına gidip onun işini bitirmeyi planlıyor.

Yağmur, bu durumu öğrenip ona engel olmak isterken Kaan görüyor ve Akgün’ün kafasına kül tablası atıyor. Akgün’ün kafası yarılıyor. Bunu gören Canan, Selim’e haber verip onu hastaneye götürüyor. Akgün, oradan da kaçmaya kalkıyor. Ama Yağmur ona engel oluyor. Annesinin mektubunu okuyan Akgün, Eray’ı arayıp onun mekanını basmayacağını denize bakıp unutacağını söylüyor.

Soner, Akgün’ün aradığı telefondan yerini bulup onu sahilde yakalıyor ve onu bayıltıp götürüyor. Sonra elini kolunu bağlayıp eline silahı dayıyor. O sırada babası arıyor. Akgün’e Selim’in yanında olmasını ve kendilerine onun adımlarını bildirmesi için iş birliği teklif ediyor. Bu arada Yağmur, yerlerini babasına Kaan’ın söylediğini öğreniyor. Selim, iki senedir Fatih’le ailesinin yakın olduklarını öğreniyor. Akgün’ün kaçtığını öğrenip peşine düşüyor.

Son Yaz 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akgün Selim’in Kendisine Karşı Davranışlarına İsyan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler