Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Vartolu'yu Mu Öldürecek?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Vartolu’yu Mu Öldürecek?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay, Yamaç’ı arayıp ona sürprizlerini bulup bulmadıklarını sorar. Yamaç, sürprizler deyince şaşırır. Çağatay, en az birini bulmuş olmaları gerektiğini söyler. Yamaç, kahvehanede masanın altında bir bomba bulur. Çukur 4. sezon 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Vartolu’yu mu öldürecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Vartolu’yu Mu Öldürecek?

Çukur 4. sezon 20. bölüm 2. fragmanında; Çağatay, Yamaç’ı arayıp aslında babasını öldürerek kendisine yardım ettiklerini, o öldükten sonra önünün açıldığını söylüyor. Yamaç, Çağatay’ın yerleştirdiği ilk bombayı kahvede ikincisini arabanın bagajında buluyor. Vartolu, kardeşlerini arayıp kimin yerini onlara söylediklerini soruyor. Üzerilerine kurşun yağdırılan Vartolu, oradan sağ kurtulabilecek mi?

İşte Çukur 4. sezon 20. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Cengiz’in kaldığı otel Çukurlular tarafından göz hapsine alınır. Akın, amcalarının haberi olmadan otele saldırır. Yamaç’ın durumu öğrenmesiyle geri çekilir. Çağatay, olanları öğrenir ve özellikle annesini merak ettiği için geri döner. Cengiz’den, annesine ne olduğunu öğrenemez. Kulkan, kendisini içkiye ve kendince eğlenceye verir.

Çağatay, Efsun’un evine gidip onu bulamayınca Yamaç’ı arar. Yamaç, hemen apar topar onu zorla da olsa eve götürür. Sultan, Efsun’dan ve doğacak torunundan yeni haberi olur. Karaca, onun Efsun olduğunu duyunca kötü olur. Çağatay’ın gelirken getirdiği dövüşçü ustası, otelin içine ve dışına türlü tuzaklar kurar. Çukurlular otele baskın yapmak üzere harekete geçer.

Ormanda bir adamları bacağını kapana kıstırıp yaralanır. Cumali, karnından yaralanır. Yamaç’la karşı karşıya dövüşen adam son darbeyi ona vuracakken Cumali yetişip kardeşini kurtarır. Ama adam kaçar. Çağatay, Kulkan’ı getirtir. Ondan annesinin öldüğünü öğreniyor. Babasının tüm işlerini devir alıyor ve Kulkan’la birlikte ondan vazgeçiyorlar.

Kulkan, Yamaç’ı arayıp babasının otelde yalnız olduğunu ona istediğini yapabileceklerini söyler. Zaten kabuslar gören Cengiz, her kaçtığı kapıdan bir Koçovalı çıkar. Yamaç, Cengiz’i alıp elini kolunu bağlar. Koluna yeşil renkli bir serum bağlatır. Ona serumun içinde acı badem olduğunu söyleyip korkutur. Oysa, serumun içine kivi çayı koyar.

Yanına da bir silah koyar. Nasıl ölmek istiyorsa bunun kararını kendisinin vermesini ister. Serum, damarlarına gireceği sırada Cengiz, silahı alıp çenesine sıkar.

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Çağatay’ın Çukur’a Bomba Yerleştirdiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler