Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Adnan Yaman'ın Oğlu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Adnan Yaman’ın Oğlu Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 80. yeni bölümüyle 21 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yılmaz’ın ölümünden sonra en çok Züleyha ile Fekeli, büyük bir üzüntü içerisine girer. Behice, Yılmaz’dan kalacak mirasın derdine düşer. Mirası alıp Adana’dan gitmek ister. Züleyha, toparlandıktan sonra hanım ağa olarak çiftliğin başına geçer. Demir, yolda arabası bozulan bir kadına yardım eder ve ondan çok etkilenir. Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Adnan Yaman’ın oğlu çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Adnan Yaman’ın Oğlu Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm 1. fragmanında; Demir, yolda gördüğü kadından çok hoşlanıyor ve ona Adana’yı gezdirmek için söz veriyor. Fikret, Adnan Yaman’ın oğlu olduğunu itiraf ediyor. Züleyha, Hünkar’ın yerine geçip hanım ağa ilan ediliyor. Demir, annesinin şirket hisselerini devredeceğini açıklıyor. Bakalım Demir, hisseleri kime devredecek? Fikret ile Müjgan, birbirlerinden etkilenmeye başlıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1349989624870035457

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 79. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz’ın ölümünden sonra Demir Züleyha’nın yanına gidip ona destek olur. Demir, Fekeli’ye Adnan’ı götürüp babasının duasında olmasını istediğini söyler. Fekeli ise, onun da bir oğlu olduğunu söyleyip onu içeri buyur eder. Behice, ayağını burkma bahanesiyle ne cenazeye, ne de duaya katılmaz. Müjgan’a, bir an evvel Yılmaz’dan kalan malları istemesini ve oradan gitmelerini ister.

Behice, Yılmaz’ın tüm mal varlığını Züleyha’yla kaçmadan önce sattığından haberi yoktur. Gaffur, Allmanya’ya işçi olarak kabul edildiğini öğrenip gidip Demir’e durumu anlatır. Demir ona çok kızar. Ama Sevda’nın konuşmasından sonra tazminatını ve bir aylık maaşını Saniye’ye teslim edip onunla vedalaşır. İstanbul’a giden Gaffur, 2.000 markını dolandırıcılara kaptırır. Gülten’in arsasını tefeciye verip o parayı denkleştiren Gaffur, geri döner.

Evdekilere de hasretlerine dayanamadığı yalanını uydurur. Demir, Gaffur’u eski işine geri alır. Züleyha, Demir’le konuşup isterse başka bir eve yerleşebileceğini söyler. Sevda, araya girip ne Demir’in Adnan’dan, ne de Züleyha’nın Leyla’dan ayrılmamasını birbirlerine destek olarak evliliklerine devam ettirmeleri gerektiğini söyler.

Yılmaz’ın ölümünden üç ay sonra, toparlanan Züleyha, Hünkar’ın yerine çiftliğin başına hanım ağa olarak geçer. Onun her sene düzenlediği sünnet ve nikah törenlerini yapacağını duyurur. Demir, yolda arabası bozulan bir kadına yardım eder. O kadınla Demir arasında yeni bir aşk mı doğacak? Fikret ise, Adnan Yaman’ın mezar taşını taşla parçalar.

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Dizi Bu Akşam Neden Yok?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler