Ana SayfaDizilerHekimoğlu 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Yine İpek'le Fikir Ayrılığına Düşüyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Yine İpek’le Fikir Ayrılığına Düşüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 33. yeni bölümüyle 19 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, bir gece nezarette yattıktan sonra işine geri döner. Yine bir hastaya İpek’i kızdıracak bir uygulama yapar. Ateş, Orhan’a polislerin evini aradıklarını ve kutular dolusu ağrı kesici bulduklarını söyler. Mahir, Ateş’le uğraşmaya devam eder. Ateş’de. geri adım atmaz. Hekimoğlu 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, İpek’le yine fikir ayrılığına düşüyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Yine İpek’le Fikir Ayrılığına Düşüyor!

Hekimoğlu 33. bölüm 2. fragmanında; Ateş, başka bir hastayı kurtarmak için, bilinci kapalı bir hasta üzerinde deney yapmak istiyor. Bunu duyan İpek, Ateş’e karşı çıkıyor. İki vaka birden alan Ateş, hayati tehlikesi olan iki hasta arasında kalıyor. Bakalım, hastaların hayatını kurtarmayı başarabilecek mi?

İşte Hekimoğlu 33. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Ateş, sabah kalkar ve yine koşmaya gitmek ister. Ancak ağrı kesici almadan bacağının ağrısı geçmez. İpek, Ateş’in ağrılarının yeniden başladığını anlar. Ama o inkar eder. Bu arada Orhan’la konuşup bir önceki hastayı iyileştirdiğini Ateş’e söylemedikleri için onun depresyona girip ağrılarının tekrar başladığı için pişmanlık duyar. İpek, Ateş’e gerçekleri söylemek ister. Ancak Orhan ona engel olur. Zeynep’de hastanın iyileştiğini görür ve İpek’e bunu Ateş’ten saklamaması gerektiğini söyler.

Hastaneye gelen otizmli hastayı hemen Ateş alır. Çocuk konuşamadığı için kendisini neyin hasta ettiğini anlayamaz. Ateş. çocuğun evine ekibini gönderip kültür aldırır. Çocuğun durumu kötüleşmeye başlar. Tek gözü birden döner. Mehmet Ali, çocuğun gözünü kaybedebileceğini ailesine söyler. Ateş, çocuğun oyuncaklarını incelerken onun çizdiği çizgileri görür.

Çocuğun gözüne bakıp solucan olduğunu görür. Bir hayvanın pisliğinden bulaşan solucanlar çocuğun vücuduna yerleştiği ortaya çıkar. Çocuk eski sağlığına kavuşur. Giderken de oyuncağını Ateş’e verir. Ateş, muayeneye gelen bir hastaya teşhisini söyler. O ise kültür alması konusunda ısrar eder. Sürekli nikotin sakızı çiğneyen hastanın ateşine makattan termometreyle bakacağını söyleyen Ateş, termometreyi koyup hastayı öylece bırakıp gider.

Mahir komiser, Ateş’ten bu yaptığının intikamını almak için onu yolda yakalar. Cebindeki ağır ağrı kesicilerle onu uyuşturucu kullanma suçundan tutuklar.

Hekimoğlu 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Komiser Ateş’in Peşini Bırakmaya Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler