Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Ortadan Kayboluyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Ortadan Kayboluyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 18. yeni bölümüyle 19 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Safiye, İnci ile Han’ın evlendiklerini öğrenip kriz geçirir. İnci ile Han, Memduh’a evlendiklerini açıklamak için gittiklerinde Safiye, onlardan önce ona söyler. Naci, hasta olduğunu öğrenip son günlerine Safiye’ye yakın geçirmek ister. Safiye, Naci’nin kendisine yazdığı mektubu almayıp onu kovar. Naci’nin hastalığı ilerler. İnci, Han’ın ablasını sakinleştirmeye çalışırken hep birlikte o evde yaşayacaklarını duyar. Masumlar Apartmanı 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci, ortadan kayboluyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Ortadan Kayboluyor!

Masumlar Apartmanı 18. bölüm 1. fragmanında; Safiye, kendisini yine temizliğe veriyor. Han, Naci’nin yanına gidip kendisinin ailesini korumak için her şeyi yapacağını söyleyip onu tehdit ediyor. Naci de, Han’ın tehdidine pek aldırmıyor. İnci, ortalardan kayboluyor. Han, Ege’nin yanına gidip ablasının nerede olduğunu soruyor. İnci’nin, kendisini terk ettiğini düşünen Han, ablasının dizine yaslanıp göz yaşı döküyor.

İşte Masumlar Apartmanı 18. bölüm 1. fragmanı….

 

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Tomris’in peşinden giden Safiye, Han ile İnci’nin gizli yerlerini görür. Onların evlendiğini duvardaki resimlerden anlayıp odayı kırıp döker. Tomris, korkup kaçar. İnci ile Han, Memduh’un yanına evlendiklerini söylemeye gider. Tam İnci, dedesine evlendiklerini açıklayacağı sırada kapı çalar ve Safiye, elinde fotoğrafla dikilir. Memduh, torununun evlendiğini Safiye’den öğrenir.

İnci ile Han, Esra’nın evinde kalmaya başlar. Bu arada İnci, Han’la yaşayacakları evi bulmaya çalışır. Safiye, annesinin hayaliyle yine kavga etmeye başlar. Gülben, gidip Naci’yle konuşur ve onu iyileştirecek tek kişinin o olduğunu söyler. Naci, Safiye’ye bir mektup yazar. Gülben, ablasını yukarı gönderir. Safiye, Naci’nin mektubunu almaz ve ondan bir daha karşısına çıkmamasını ister.

Zaten çok hasta olan Naci, oracığa yıkılıp kalır. Gülru, Safiye’yle konuşmaya gider. Safiye, Naci’nin en yakın arkadaşıyla evlendiğini duyunca iyice kötü olur. Eve girip, annesinin konuşmalarını susturamayınca onun fotoğraflarını yırtıp kafasını duvarlara vurmaya başlar. İnci’yle otele yerleşen Han, durumu öğrenir öğrenmez eve koşar. Ablasını sakinleştirmek için ne onu nede İnci’yi bırakmayacağını hep birlikte o evde yaşayacaklarını söyler.

İnci, eşiyle ayrı bir evde yaşamayı hayal ederken o evde yaşayacaklarını öğrenince yıkılır ve çıkıp gider. Han, İnci’nin peşinden koşup kendisini anlamasını ister. Naci, Gülru’ya kızını alıp gitmesini söyler. O sırada Naci yere yığılır. Gülru, onun çok hasta olduğunu anlar.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci’yi Ailesiyle Kalmaya İkna Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler