Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci'yi Ailesiyle Kalmaya İkna...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci’yi Ailesiyle Kalmaya İkna Edebilecek Mi?

TRT 1’nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, İnci ile Han’ın evlendiklerini öğrenip kriz geçiriyor. İnci ile Han, Memduh’a evlendiklerini açıklamak için gittiklerinde Safiye, onlardan önce ona söylüyor. Naci, hasta olduğunu öğrenip son günlerine Safiye’ye yakın geçirmek istiyor. Safiye, Naci’nin kendisine yazdığı mektubu almayıp onu kovuyor. Naci’nin hastalığı ilerliyor. İnci, Han’ın ablasını sakinleştirmeye çalışırken hep birlikte o evde yaşayacaklarını öğreniyor. Han, İnci’yi ailesiyle birlikte aynı evde kalmaya ikna edebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Han İnci’yi Ailesiyle Kalmaya İkna Edebilecek Mi?

Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tomris’in peşinden giden Safiye, Han ile İnci’nin gizli yerlerini görüyor. Onların evlendiğini duvardaki resimlerden anlayıp odayı kırıp döküyor. Tomris, korkup kaçıyor. İnci ile Han, Memduh’un yanına evlendiklerini söylemeye gidiyor. Tam İnci, dedesine evlendiklerini açıklayacağı sırada kapı çalıyor ve Safiye, elinde fotoğrafla dikiliyor. Memduh, torununun evlendiğini Safiye’den öğreniyor.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İnci ile Han, Esra’nın evinde kalmaya başlıyor. Bu arada İnci, Han’la yaşayacakları evi bulmaya çalışıyor. Safiye, annesinin hayaliyle yine kavga etmeye başlıyor. Gülben, gidip Naci’yle konuşuyor ve onu iyileştirecek tek kişinin o olduğunu söylüyor. Naci, Safiye’ye bir mektup yazıyor. Gülben, ablasını yukarı gönderiyor. Safiye, Naci’nin mektubunu almıyor ve ondan bir daha karşısına çıkmamasını istiyor.

Zaten çok hasta olan Naci, oracığa yıkılıp kalıyor. Gülru, Safiye’yle konuşmaya gidiyor. Safiye, Naci’nin en yakın arkadaşıyla evlendiğini duyunca iyice kötü oluyor. Eve girip, annesinin konuşmalarını susturamayınca onun fotoğraflarını yırtıp kafasını duvarlara vurmaya başlıyor. İnci’yle otele yerleşen Han, durumu öğrenir öğrenmez eve koşuyor. Ablasını sakinleştirmek için ne onu nede İnci’yi bırakmayacağını hep birlikte o evde yaşayacaklarını söylüyor.

İnci, eşiyle ayrı bir evde yaşamayı hayal ederken o evde yaşayacaklarını öğrenince yıkılıyor ve çıkıp gidiyor. Han, İnci’nin peşinden koşup kendisini anlamasını istiyor. Naci, Gülru’ya kızını alıp gitmesini söylüyor. O sırada Naci yere yığılıyor. Gülru, onun çok hasta olduğunu anlıyor.

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Yine Yüz Üstü Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler