Ana SayfaDizilerHekimoğlu 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Komiser Ateş'in Peşini Bırakmaya Niyeti...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Komiser Ateş’in Peşini Bırakmaya Niyeti Yok!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, otizmli acı çeken çocuğun dosyasını alıyor. Ekibiyle birlikte, çocuğu hasta eden şeyin ne olduğunu araştırma başlıyor. Çocuk tek gözünü kaybetme durumuyla karşı karşıya kalıyor. Ateş, çocuğu hasta eden şeyi son anda bulup tedavi ediyor. Hastaneye muayene için gelen komiserle Ateş, zıtlaşıyor. Yolda üzerinde çok miktarda ağrı kesicilerle yakalayan Mahir, Ateş’i nezarete atıyor. Hekimoğlu 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir komiser, Ateş’in peşini bırakmaya niyeti yok.

Salı Dizileri 2020

Mahir Komiser Ateş’in Peşini Bırakmaya Niyeti Yok!

Hekimoğlu 33. bölüm 1. fragmanında; Ateş, bir gece nezarette yattıktan sonra işine geri dönüyor. Yine bir hastaya İpek’i kızdıracak bir uygulama yapıyor. Ateş, Orhan’a polislerin evini aradıklarını ve kutular dolusu ağrı kesici bulduklarını söylüyor. Mahir, Ateş’le uğraşmaya devam ediyor. Ateş’de. geri adım atmıyor. Bakalım bu inatlaşmanın sonu ne olacak?

İşte Hekimoğlu 33. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, sabah kalkıyor ve yine koşmaya gitmek istiyor. Ancak ağrı kesici almadan bacağının ağrısı geçmiyor. İpek, Ateş’in ağrılarının yeniden başladığını anlıyor. Ama o inkar ediyor. Bu arada Orhan’la konuşup bir önceki hastayı iyileştirdiğini Ateş’e söylemedikleri için onun depresyona girip ağrılarının tekrar başladığı için pişmanlık duyuyor. İpek, Ateş’e gerçekleri söylemek istiyor. Ancak Orhan ona engel oluyor. Zeynep’de hastanın iyileştiğini görüyor ve İpek’e bunu Ateş’ten saklamaması gerektiğini söylüyor.

Hastaneye gelen otizmli hastayı hemen Ateş alıyor. Çocuk konuşamadığı için kendisini neyin hasta ettiğini anlayamıyor. Ateş. çocuğun evine ekibini gönderip kültür aldırıyor. Çocuğun durumu kötüleşmeye başlıyor. Tek gözü birden dönüyor. Mehmet Ali, çocuğun gözünü kaybedebileceğini ailesine söylüyor. Ateş, çocuğun oyuncaklarını incelerken onun çizdiği çizgileri görüyor.

Çocuğun gözüne bakıp solucan olduğunu görüyor. Bir hayvanın pisliğinden bulaşan solucanlar çocuğun vücuduna yerleştiği ortaya çıkıyor. Çocuk eski sağlığına kavuşuyor. Giderken de oyuncağını Ateş’e veriyor. Ateş, muayeneye gelen bir hastaya teşhisini söylüyor. O ise kültür alması konusunda ısrar ediyor. Sürekli nikotin sakızı çiğneyen hastanın ateşine makattan termometreyle bakacağını söyleyen Ateş, termometreyi koyup hastayı öylece bırakıp gidiyor.

Mahir komiser, Ateş’ten bu yaptığının intikamını almak için onu yolda yakalıyor. Cebindeki ağır ağrı kesicilerle onu uyuşturucu kullanma suçundan tutukluyor.

Hekimoğlu 32. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Tekrar Baston Kullanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler