Ana SayfaDizilerBaraj 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir'in Nazım'a Olan Sevgisi Nefrete Dönüşüyor!

İlgili Postlar

Baraj 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir’in Nazım’a Olan Sevgisi Nefrete Dönüşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir’in, davette Bahar’ın parmağındaki yüzüğü kendisinin olduğunu söyleyip çekip aldıktan sonra Tülay, tarafından evden kovuluyor. Hakan, kalbinden rahatsızlanıyor. Nehir, geceyi Nazım’la birlikte geçiriyor. Ama Nazım, ertesi gün Bahar’la evleniyor. Nehir, Nazım’ın yanına gittiğinde ona aşağılayıcı sözler sarf ediyor. Hakan, hayatını kaybediyor. Nehir’in, Nazım’a olan sevgisi nefrete dönüşüyor. Ondan intikam almak için Tarık’a evlenme teklif ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir’in Nazım’a Olan Sevgisi Nefrete Dönüşüyor!

Baraj 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yardım gecesinde Nehir, içkiyi fazla kaçırıyor. Nazım’ın herkesin içinde Bahar’a kendisine aldığı yüzüğü taktığını gören Nehir, koşup o yüzüğün kendisinin olduğunu söyleyip Bahar’ın parmağından zorla alıyor ve herkese Nazım’ın Bahar’ı değil kendisini sevdiğini haykırıyor. Hakan, hemen onu alıp eve götürüyor. Kendisininde kalbi sıkışıyor ve hastaneye gidiyor.

BARAJ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tülay, oğlu hastaneye gittikten sonra Nehir’i ve Zerrin’i evden kovuyor. Zerrin, Nehir’i sakinleştirip bir otele yerleşiyorlar. Nehir, Nazım’la konuşmak için onun yanına gidiyor. İkili o geceyi birlikte geçiriyor. Nehir, Nazım’la artık eski günlerine döndüklerini düşünmeye başlıyor. Hakan, Nehir’i Mert’le tehdit edip eve getiriyor. Nazım, Bahar’la konuşup onun kalbini tekrar kazanıyor.

Ona aldığı yeni yüzükle evlenme teklif ediyor. Bahar’a aldığı gelinliği giymesini istiyor. Nazım’da damatlığını giyiyor ve nikah memuru gelip nikahlarını kıyıyor. Nehir, Nazım’ın yanına Mert’in onun oğlu olduğunu söylemeye gidiyor. Nazım ona, Bahar’la evleneceğini söylüyor. Gece yaşadıklarını ne olduğunu soran Nehir, Nazım’dan hiç beklemediği bir cevap alıyor.

Nazım, Nehir’e onun ihtiyaç duyulduğunda çağrılacak bir kadın olduğunu, şimdi başka ihtiyacı olanlara gitmesini söylüyor. Nehir, neye uğradığını anlayamıyor. Eve geldiğinde Hakan’ın ölüm haberini alıyor. Hakan,kalp krizi geçirerek hayatını kaybediyor. Cenaze töreninde Nehir, biraz geriye gidiyor. Yanına baş sağlığı dilemeye gelen Tarık’a ortaklık teklif ediyor. Sonra ona kendisiyle evlenmek isteyip istemediğini soruyor. Nazım, gözlerini Tarık’la Nehir’den alamıyor.

Baraj 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım Aşkı Tekrar Mı Alevleniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler