Ana SayfaDizilerMustafa Avkıran Çukur'a Veda Etti

İlgili Postlar

Mustafa Avkıran Çukur’a Veda Etti

Bu sezon “Çukur” dizisine geri dönüş yapan usta oyuncu Nejat İşler dizide canlandırdığı karakterle büyük bir beğeni topluyordu. Barış Arduç’un çıkmasıyla yeniden dizinin kadrosuna dahil olan Nejat İşler’in kadroya dahil olmasıyla dizideki heyecan iyice tırmandı. Ancak geçtiğimiz bölüm üzücü bir gelişme yaşandı. Usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur’a veda etti.

Mustafa Avkıran’ın Ayrılığı Çukur İzleyicisini Üzdü

Ekranların fenomen dizisi Çukur’da bu sıralara oyuncu hareketliliği var. Geçtiğimiz gün Çukur dizisi yeni bölümüyle yayımlandı. Seyircinin merakla beklediği diziye sevilen oyuncu geri döndü. Fakat bir başka ünlü oyuncunun diziden ayrılması üzdü.

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz’in Eceli Kendi Elinden Oluyor!

Çukur’un Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Çağatay, Çukur’da babası Cengiz Erdenet’le konuştu, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet’in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi. Ancak Çağatay’ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar’ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç’ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet’in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç’ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet’in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi. Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan’la birlikte plan yaparak Cengiz Erdenet’i Koçovalılar’a teslim etti. Tüm adamlarını otelden çeken Çağatay, babası Cengiz’i tek başına ve silahsız bir şekilde bıraktı. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet’i kaçırdı. Yamaç, Cengiz’e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine silahla kendini vurarak intihar etti.

Mustafa Avkıran Çukur’a Veda Etti

Son sezonda Çukur dizisi oldukça değişken bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkıyor. Her bölümünde ayrı bir olay olan Çukur’da bu olaylar doğrultusunda oyuncu kadrosu sürekli yenileniyor. Dizi hakkında çıkan iddialar dizinin bu sezon final yapacağı yönünde olsa da henüz kesinleşen bir durum yok. Ancak Mustafa Avkıran‘ın vedası usta oyuncunun sevenlerini çok üzdü. İlerleyen bölümlerde Avkıran’ın yerine hangi oyuncunun kadroya dahil olacağı da henüz kesinleşmedi.

Mustafa Avkıran Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler