Ana SayfaDedikoduFeyza Çıpa İhanet Sorusunu Yanıtladı

İlgili Postlar

Feyza Çıpa İhanet Sorusunu Yanıtladı

Uzun bir süredir birlikte olan Kutsi ve Feza Çıpa çifti geçtiğimiz sene Nisan ayında yollarını ayırmıştı. Evlilik arifesinde olan çiftin ani ayrılığı sevenlerini de çok üzmüştü. İkilinin ayrılık haberinin hemen ardından ihanet iddiaları gündeme düşmüştü. Uzun süredir bu konu sessiz kaan Feyza Çıpa ihanet sorusunu yanıtladı. İşte Feyza Çıpa’nın o yanıtı;

Önce Yalanladılar Sonra Kabul Ettiler

Feyza Çıpa Kutsi’yle ilişki iddialarına “Gerçekten bu işten artık çok sıkıldım. Bu çirkinliğin içinde olmak istemiyorum. İlk haberler çıktığında konuşmadım ama kötü bir duruma düşmemek için ilk ve son kez açıklama yapıyorum; ben Kutsi’yle beraber değilim. Bu haberler çıktıkça da çok üzülüyorum. Benimle ilgili yapılan açıklamalar çok saçma ve birbirini tutmuyor. Benim bir ailem var ve gerçekten bunları kaldırabilecek durumda değiller.” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamadan kısa süre sonra ikilinin birlikte olduğu öğrenildi.

Kutsi, uğruna boşandığı Feyza Çıpa ile ayrıldı mı?

7 Senelik İlişki Bitti

Huzur Sokağı adlı dizi setinde tanışıp sonrasında aşk yaşamaya başlayan  ve 7 senelik beraberliklerinde bir ayrı kalıp bir barışan ünlü çift Kutsi ve Feyza Çıpa, tamda evleniyorlar derken ayrılık kararı almışlardı. İkili ayrılıktan sonra bir süre sessizliğe büründü.

Kutsi Kimdir?

Feyza Çıpa İhanet Sorusunu Yanıtladı

Bir süredir adı Siber Ülker’le anılan Kutsi’nin ilişkisinin bu nedenle bittiği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Feyza Çıpa “Bu konuda konuşmak doğru olmaz. Kendisiyle de zaten görüşmüyorum” açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu “Kutsi sizinle birlikteyken mi Sibel Ülker’le aşk yaşamaya başladı” sorusuna ise “Yorum yapmak istemiyorum.” cevabıyla yanıtladı.

Feyza Çıpa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler