Ana SayfaDedikoduMelis İşiten'den Kaygılaroğlu'na Gönderme

İlgili Postlar

Melis İşiten’den Kaygılaroğlu’na Gönderme

2019 senesinde yollarını ayıran Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu çifti kızları için arkadaş kalmaya karar vermişlerdi. Boşanmalarına rağmen sık sık yan yana olan son dönemlerdeki çiftin paylaşımlarından barışmak üzere oldukları düşünülüyordu ki Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Melis İşiten’den Uraz Kaygılaroğlu’na gönderme geldi. İşte detaylar;

Boşanma Kararı Aldılar

2014 senesinde dünya evine girme kararı alan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmuşlardı. Ancak ift 2019 senesinde boşanma kararı aldı. Boşanma haberine kadar mutlu gibi görünen çiftin evliliklerinde bazı sorunlar yaşadıkları ve sorunlarla baş edemedikleri öğrenildi. İddialara göre bu sorunlardan biri de Uraz Kaygılaroğlu’nun ihanetiydi. Eşini bir süre önce dizideki rol arkadaşı Melis Tüzüngeç ile aldatmaya başladığı iddia edilen Kaygılaroğlu iddialar karşısında sessiz kalmış, Tüzüngeç’in menajeri ise iddiaları yalanlamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Bir Aşka Yelken Mi Açtı?

Uraz Kaygılaroğlu’nun Tutumu Tepki Çekiyor

Sosyal medyada kızıyla paylaştığı fotoğraflarla çok sevilen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu‘nun ne kadar iyi bir baba olduğuna diyecek söz yok. Her fırsatta kızıyla ilgilenmeye çalışan, kızıyla oyunlar oynayan Kaygılaroğlu zaman zaman özel hayatında kafaları karıştırıyor. Geçtiğimiz ay kızının doğum gününde eski eşiyle birlikte paylaşım yapan ünlü oyuncunun “Nice yaşlara sevgilim” açıklaması epey tartışma yaratmıştı. Kaygılaroğlu’nun eski eşiyle yaptığı bu paylaşım barıştılar iddialarını beraberinde getirmiş, ancak sonrasında kızına “Sevgilim” diye hitap ettiği anlaşılmıştı. Kaygılaroğlu her ne kadar eski eşiyle arkadaş olarak kalsa da, eski eşinin bulunduğu bir fotoğrafa böyle bir açıklama yapması tepki çekmişti.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Melis İşiten’den Kaygılaroğlu’na Gönderme

Melis İşiten boşanma evresinde ihanet iddialarını yalanlamış ve Uraz Kaygılaroğlu ile her zaman arkadaş kalacaklarını hatta kızına yakın olabilmek için Kaygılaroğlu’nun bir sokak arkada ev tuttuğunu açıklamıştı. Ancak boşandıktan sonra İşiten’in üzgünlüğü yüzünden okunuyordu.  Son dönemlerde sık sık yan yana gelen ve sosyal medyada paylaşım yapan eski çiftin barışmak üzere olduğu yönünde iddialar vardı ki dün yeni kız arkadaşıyla fotoğraf paylaşan Kaygılaroğlu herkesi şaşkına çevirdi. Bu fotoğrafın ardından Melis İşiten’den göndermeli bir paylaşım geldi. İşiten sosyal medya hesabında “Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri.” mesajını yayınladı.

Melis İşiten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler