Ana SayfaDizilerArıza 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İhtiyar Ali Rıza'yı Buluyor!

İlgili Postlar

Arıza 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İhtiyar Ali Rıza’yı Buluyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 18. yeni bölümüyle 17 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fuat, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Burak, Halide’yi saklayıp durumu gizler. Ali Rıza, Halide’nin peşine düşer. Fuat, uyanır uyanmaz oğlundan Halide’yi öldürmesini ister. Burak, babasının yerine geçip yeni bir masa kurmak için harekete geçer. Ali Rıza’nın durağına bomba koyar. Fatih hayatını kaybeder. Mithat, Galib’i öldürür. Burak’la konuşan Ali Rıza, ona kendisini verip Halide’yi kurtarır. Arıza 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İhtiyar, Ali Rıza’yı buluyor.

Pazar Dizileri 2020

İhtiyar Ali Rıza’yı Buluyor!

Arıza 18. bölüm 1. fragmanında: Halide, Ali Rıza’yı sapasağlam karşısında görünce onu bir daha göremeyeceğini zannettiğini söyleyip ona sarılıyor. Mithat, Fuat’ın koltuğuna geçmeye hazırlanıyor. Fuat ile Haşmet, karşı karşıya geliyor. Muzaffer, Ali Rıza’ya kendilerini İhtiyar’a ulaştıracağını söylüyor. Ali Rıza, ona nasıl ulaşacağını sorduğunda İhtiyar’ın onu bulacağını söylüyor.

İşte Arıza 18. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 17. BÖLÜM ÖZETİ! 

Burak, Halide’yi götürüp gizli bir yerde saklar. Fuat, hastanede gözlerini açar açmaz oğlundan yarım kalan işini bitirmesini ister. Burak, Halide’yi nasıl kendi elleriyle öldüreceğini düşünmeye başlar. Bu arada, Fuat’ın koltuğu sallantıda olduğu için herkes yeni bir masa kurmak için harekete geçer. Mithat, onun yerine kendisi geçmek ister.

Haşmet, kızının Burak’ın elinde olduğunu öğrendikten sonra ihtiyarla görüşmek için onun yanına gider. Burak, Ali Rıza’nın durağına bomba yerleştirir. Bombanın patlamasından sonra iki kişi yaralanır. Fatih, hayatını kaybede. Sonra Mithat’ın da işini bitirmek isteyen Burak, onun arabasını tarattırır. Ama içinden Derya, çıkınca onu serbest bırakır. Melek, elindeki ses kaydını kızının sildiğini öğrenip deliye döner.

Mithat, bu olaydan sonra hemen gidip Galip’le buluşur. Onun Fuat’ın yanında olduğunu öğrenince Galip’i oracıkta öldürür. Fuat’a ihtiyardan haber gelir. Ona Halide’yi bırakması istenir. Fuat hemen eşinden Burak’ı arayıp Halide’yi bırakmasını ister. Ancak telefonlar çekmeyince ona ulaşamaz.

Burak, Halide’yi annesiyle abisinin öldürüldüğü yere götürür. Silahı ona doğrultuyor ama yapamaz. Onu Ali Rıza’ya verir ve onu alır. Halide, Ali Rıza’ya bunu yapmaması için yalvarır. Ali Rıza’yı alan Burak onu öldürmek için ormana götürür. Burak, Ali Rıza’ya şimdi onu elinden kimin kurtaracağını sorar. Oda, Murat’ın kurtaracağını söyler. Yine Ali Rıza’yı öldürmeyi başaramayan Burak, donup kalır.

Arıza 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Burak’ın Elinden Kurtulmak İçin Murat’ı Mı Kullanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler