Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci'den Boşanma Dilekçesi Alınca...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci’den Boşanma Dilekçesi Alınca Yıkılıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İnci, Han’ın ailesinin evinde yaşayacaklarını öğrenince ortadan kayboluyor. Naci, Safiye ile tekrar görüşüp ona Gülru ile nasıl evlendiğini ve onu hiç unutmadığını anlatıyor. Han, her yerde İnci’yi arıyor. Ancak bulamıyor. Han, İnci’den boşanma dilekçesini alınca yıkılıyor.

Salı Dizileri 2020

Han İnci’den Boşanma Dilekçesi Alınca Yıkılıyor!

Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, Naci ile Gülru’nun evlendiğini ve bir kızları olduğunu öğrendikten sonra annesinin konuşmalarını susturmak istiyor. Susmayınca da onu kafasından çıkartmak için evi birbirine katıyor. Kafasını duvarlara vurup kendisini yaralıyor. Han, onu sakinleştirmeye çalışıyor. İnci, Han’ın kendisini ailesiyle aynı evde yaşamak istediğini öğrenince ortadan kayboluyor.

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, her yerde inci’yi arıyor. Yine terk edilme travması yaşıyor ve bir mağazanın camını kırıp manken çalıyor. Onu İnci’nin yerine koyup konuşmaya başlıyor. Sabah perişan halde eve geliyor. Gülben’den, ablasının Naci ile Gülru’nun evlendiğini duyduktan sonra öyle olduğunu öğreniyor. Doğruca Naci’nin yanına gidip ona, amacının ne olduğunu neden yıllar sonra geldiğini soruyor.

Naci’yi tehdit edip ailesinden uzak durmasını istiyor. Yinede Safiye’nin yanına giden Naci, Gülben’in sayesinde Safiye’yle konuşuyor. Ona, ondan ayrıldıktan sonra babasının öldüğünü, yanında sadece Gülru’nun olduğunu, onu sevmekten hiç vazgeçmediğini anlatıyor. Safiye’ye, bir gün onu dışarı çıkarıp gezdireceğini söylüyor.

Gülru, Naci’nin çok hasta olduğunu öğrendikten sonra onu doktora götürüyor. Sonrasında Safiye’nin yanına gidip Naci’nin onu sevmekten hiç vazgeçmediğini anlatıyor. Ama Safiye, onu dinlemeyip kapıyı yüzüne kapatıyor. İnci, sadece Esra ve Ege ile iletişim kuruyor. Han, yolda gördüğü kadını İnci’ye benzetip kaza yapıyor.

Kaza yaptığı kişiyle kavgaya tutuşuyor. Adam buna vurdukça vuruyor. Han, ona karşılık bile vermiyor. Yaralı bir şekilde eve gelip ablasının dizine başını koyup ağlıyor. Sabah kahvaltıda Esra, eve gelip İnci’nin Han’a gönderdiği zarfı Gülben’e veriyor. Han, zarfı açıyor ve İnci’nin kendisinden boşanmak istediğini anlıyor.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han’ın Terk Edilme Travması Yeniden Depreşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler