Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han'ın Terk Edilme Travması Yeniden...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han’ın Terk Edilme Travması Yeniden Depreşiyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 18. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, kendisini yine temizliğe verir. Han, Naci’nin yanına gidip kendisinin ailesini korumak için her şeyi yapacağını söyleyip onu tehdit eder. Naci de, Han’ın tehdidine pek aldırmaz. İnci, ortalardan kaybolur. Han, Ege’nin yanına gidip ablasının nerede olduğunu sorar. İnci’nin, kendisini terk ettiğini düşünen Han, ablasının dizine yaslanıp göz yaşı döker. Masumlar Apartmanı 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Han’ın, terk edilme travması yeniden depreşiyor.

Salı Dizileri 2020

Han’ın Terk Edilme Travması Yeniden Depreşiyor!

Masumlar Apartmanı 18. bölüm 2. fragmanında; Hikmet bey, Safiye’yi Hasibe zannedip keşke babasını dinlemeyip onunla evlendiğine pişman olduğunu söylüyor. Aslında mutsuz olan Hasibe, Hikmet’ti intihar etmekle tehdit edip evliliğine devam ettirmeye zorlamıştır. Han, yeniden terk edilme travması yaşıyor ve her gördüğü sarışın kadını İnci zannediyor. Safiye, kanını akıtsa da Han’ın kendilerini bırakıp gitmediği için mutlu oluyor.

İşte Masumlar Apartmanı 18. bölüm 2. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Tomris’in peşinden giden Safiye, Han ile İnci’nin gizli yerlerini görür. Onların evlendiğini duvardaki resimlerden anlayıp odayı kırıp döker. Tomris, korkup kaçar. İnci ile Han, Memduh’un yanına evlendiklerini söylemeye gider. Tam İnci, dedesine evlendiklerini açıklayacağı sırada kapı çalar ve Safiye, elinde fotoğrafla dikilir. Memduh, torununun evlendiğini Safiye’den öğrenir.

İnci ile Han, Esra’nın evinde kalmaya başlar. Bu arada İnci, Han’la yaşayacakları evi bulmaya çalışır. Safiye, annesinin hayaliyle yine kavga etmeye başlar. Gülben, gidip Naci’yle konuşur ve onu iyileştirecek tek kişinin o olduğunu söyler. Naci, Safiye’ye bir mektup yazar. Gülben, ablasını yukarı gönderir. Safiye, Naci’nin mektubunu almaz ve ondan bir daha karşısına çıkmamasını ister.

Zaten çok hasta olan Naci, oracığa yıkılıp kalır. Gülru, Safiye’yle konuşmaya gider. Safiye, Naci’nin en yakın arkadaşıyla evlendiğini duyunca iyice kötü olur. Eve girip, annesinin konuşmalarını susturamayınca onun fotoğraflarını yırtıp kafasını duvarlara vurmaya başlar. İnci’yle otele yerleşen Han, durumu öğrenir öğrenmez eve koşar. Ablasını sakinleştirmek için ne onu nede İnci’yi bırakmayacağını hep birlikte o evde yaşayacaklarını söyler.

İnci, eşiyle ayrı bir evde yaşamayı hayal ederken o evde yaşayacaklarını öğrenince yıkılır ve çıkıp gider. Han, İnci’nin peşinden koşup kendisini anlamasını ister. Naci, Gülru’ya kızını alıp gitmesini söyler. O sırada Naci yere yığılır. Gülru, onun çok hasta olduğunu anlar.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Ortadan Kayboluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler