Ana SayfaDizilerSon Yaz 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akgün Halil'in Teklifine Ne Yanıt...

İlgili Postlar

Son Yaz 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akgün Halil’in Teklifine Ne Yanıt Verecek?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 4. bölümüyle 22 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selim, Kaan’ın haber vermesiyle Akgün’ün Soner’in tuzağına düşmeden yakalar. Onu emniyete götürüp teslim eder. Ancak, Selçuk’un Selim’le konuşması işleri değiştirir. Tam Akgün’ü polisler götürürken Selim, onu alıp tekrar eve götürür. Soner, Eray’ı Akgün’ü yakalamak için elinde tutar. Akgün, Eray’ın tuzağına düşüp onun yanına gitmez. Soner, sahilde Akgün’ü bulup kaçırır. Tam Soner, eline kurşun sıkacakken Halil arar ve Akgün’e işbirliği teklif eder. Son Yaz 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akgün, Halil’in teklifine ne yanıt verecek?

Cuma Dizileri 2020

Akgün Halil’in Teklifine Ne Yanıt Verecek?

Son Yaz 4. bölüm 1. fragmanında; Akgün’e Selim’in her adımını kendilerine söylemesi için Ahmet’de onu ikna etmeye çalışıyor. Selim’in işi bittikten sonra onun bir daha yüzüne bakmayacağını söylüyor. Akgün’ün kaçırıldığını anlayan Selim, her yerde onu arıyor. Canan, Fatih’in yeni bir iş teklif ettiğini söylüyor. Bunu duyan Selim, Canan’ı Fatih’ten kıskanıp onunla çalışmamasını istiyor. Canan, Selim’in inadına Fatih’i arayıp iş teklifini kabul ettiğini söylüyor.

İşte Son Yaz 4. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yağmur, Akgün’e yardım edip onu bineceği tekneye kadar götürürken, başka bir tekne üzerilerine doğru sürer. Tam vuracağı sırada durur ve içinden Selim iner. Soner, tamda pusu kurmuş Akgün’ü almayı beklerken eli boşa çıkar. Ne Yağmur, nede Akgün, yerlerini kimin söylediğini anlayamaz.

Selim, artık Akgün’ün hallerinden sıkılıp onu götürüp emniyete teslim eder. Suçları sıralanıp tutuklanır. Sorgu odasında Akgün, Selim’e bela okur. Selçuk, Selim’in oğlunu emniyete teslim ettiğini duyunca onunla konuşmak ister. Ona geçmişiyle ilgili ufaktan tehdit eder. Selim, Selçuk’un tehdidine değil Akgün’ün konuşmalarına çok duygulanır ve polis otosunun önünü kesip onu alıp eve götürür.

Ertesi gün Akgün’e kelepçe takılır. O kelepçeyle Akgün, sitenin dışına çıkamayacaktır. Akgün, Altay’ın telefonundan Eray’ı arayıp kendisini savcıya sattığını söyler. Oda Soner’in dediklerini ona tekrar edip annesine hakaret eder. Akgün ertesi gün Eray’ın mekanına gidip onun işini bitirmeyi planlar.

Yağmur, bu durumu öğrenip ona engel olmak isterken Kaan görür ve Akgün’ün kafasına kül tablası atar. Akgün’ün kafası yarılır. Bunu gören Canan, Selim’e haber verip onu hastaneye götürür. Akgün, oradan da kaçmaya kalkar. Ama Yağmur ona engel olur. Annesinin mektubunu okuyan Akgün, Eray’ı arayıp onun mekanını basmayacağını denize bakıp unutacağını söyler.

Soner, Akgün’ün aradığı telefondan yerini bulup onu sahilde yakalar ve onu bayıltıp götürür. Sonra elini kolunu bağlayıp eline silahı dayar. O sırada babası arar. Akgün’e Selim’in yanında olmasını ve kendilerine onun adımlarını bildirmesi için iş birliği teklif eder. Bu arada Yağmur, yerlerini babasına Kaan’ın söylediğini öğrenir. Selim, iki senedir Fatih’le ailesinin yakın olduklarını öğrenir. Akgün’ün kaçtığını öğrenip peşine düşer.

Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil Akgün’e İşbirliği Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler