Ana SayfaDizilerRamo 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo İle Sibel Evleneceklerini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Ramo 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo İle Sibel Evleneceklerini Açıklıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 29. bölümüyle 22 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Boran, Vahim kaçırıyormuş gibi yapıp Nehir ile Sibel’i kaçırtır. Onların karşılığında Cihangir ile Ramo’yu ister. İki düşman sevdiklerini kurtarmak için birlikte hareket eder. Ancak Cihangir, Ramo’yu tuzağa düşürüp Sibel’i öldürmek üzere evine götürür. Mashar, babasının katilinin Cihangir olduğunu öğrenir. Ramo, sonunda Cihangir’in canını alır. Ramo 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo ile Sibel. evleneceklerini açıklıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo İle Sibel Evleneceklerini Açıklıyor!

Ramo 29. bölüm 1. fragmanında; Sibel, Ramo’yla tekrar evleneceklerini açıklıyor. Nehir, dayısının babasının ölümüne göz yummasından sonra kendisini yapayalnız hissediyor. Boran ise, bu durumdan istifade edip Nehir’le Ramo’nun işini bitirmek için iş birliği yapmak istiyor. Nehir, Ramo’dan babasının intikamını almak için ant içiyor.

İşte Ramo 29. bölüm 1. fragmanı…

 

RAMO 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, Nehir’i verip Sibel’i geri alacağı sırada rus lisanlı birileri gelip onları rehin alır. Vahim’in de, kızların karşılığında Cihangir ile Ramo’yu istediğini söyler. Mashar, yeğeninin kaçırıldığını öğrenir. Ancak Vahim’in bu durumdan haberi olmadığını öğrenir. Ramo, Cihangir’e haber yollar. Ona ezeli düşman olabileceklerini ama, bu durum için beraber hareket etmeleri gerektiğini söyler.

Boran, Ramo ile Cihangir’i ortadan kaldırdıktan sonra meydanın kendisine kalacağını düşünüp böyle bir tuzak hazırlar. Verilen adrese Cihangir ile Ramo gider. Son anda Ramo, tuzağı öğrenip Cihangir’e yere yatmasını söyler. Arabadan atılan kurşunlar Boran’ın adamlarını öldürür. Boran, hemen oradan uzaklaşır.

İkili tek tek odalara bakar. Cihangir, kızıyla Sibel’in bulunduğu odayı bulur ve hemen geri kapatır. Sonra Ramo’nun bulunduğu odayı kilitleyip ona Sibel’i öldüreceğini söyler. Sibel’i ve Nehir’i alıp eve götürür. Cihangir, kızının eline bir silah verip Ramo geldiği zaman Sibel’i ondan öldürmesini ister.

Bu arada Nadya, Ahsen’e bir tuzak kurup onu öldürür ve suçu Sibel’in üzerine atar. Sibel, o sırada evden çıkıp bahçeye gizlenir. O sırada Ramo gelir. Cihangir, Ramo’yu meşhur sofrasına oturtur. Ramo’ya babasını öldürdüğünü itiraf edip onun başına silahını doldurup tetiğe basar.

Ancak, silah ateş almaz. Cihangir, tüm adamlarının Ramo’nun tarafına geçtiğini anlar. Mashar, babasının katilinin Cihangir olduğunu öğrenir. Cihangir, tüfeğini alıp tüm adamlarını öldürür. Ramo, Cihangir’i köşeye sıkıştırıp onu öldürür. Babasının intikamını almış olur. Sibel’i alıp oradan ayrılır. Nehir’i ise, dostmuş gibi Boran teselli eder.

Ramo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sonunda Cihangir’in Canını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler