Ana SayfaDizilerRamo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sonunda Cihangir'in Canını Alıyor!

İlgili Postlar

Ramo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sonunda Cihangir’in Canını Alıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Boran, Vahim kaçırıyormuş gibi yapıp Nehir ile Sibel’i kaçırtıyor. Onların karşılığında Cihangir ile Ramo’yu istiyor. İki düşman sevdiklerini kurtarmak için birlikte hareket ediyor. Ancak Cihangir, Ramo’yu tuzağa düşürüp Sibel’i öldürmek üzere evine götürüyor. Mashar, babasının katilinin Cihangir olduğunu öğreniyor. Ramo, sonunda Cihangir’in canını alıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sonunda Cihangir’in Canını Alıyor!

Ramo 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, Nehir’i verip Sibel’i geri alacağı sırada rus lisanlı birileri gelip onları rehin alıyor. Vahim’in de, kızların karşılığında Cihangir ile Ramo’yu istediğini söylüyor. Mashar, yeğeninin kaçırıldığını öğreniyor. Ancak Vahim’in bu durumdan haberi olmadığını öğreniyor. Ramo, Cihangir’e haber yolluyor. Ona ezeli düşman olabileceklerini ama, bu durum için beraber hareket etmeleri gerektiğini söylüyor.

RAMO 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Boran, Ramo ile Cihangir’i ortadan kaldırdıktan sonra meydanın kendisine kalacağını düşünüp böyle bir tuzak hazırlıyor. Verilen adrese Cihangir ile Ramo gidiyor. Son anda Ramo, tuzağı öğrenip Cihangir’e yere yatmasını söylüyor. Arabadan atılan kurşunlar Boran’ın adamlarını öldürüyor. Boran, hemen oradan uzaklaşıyor.

İkili tek tek odalara bakıyor. Cihangir, kızıyla Sibel’in bulunduğu odayı buluyor ve hemen geri kapatıyor. Sonra Ramo’nun bulunduğu odayı kilitleyip ona Sibel’i öldüreceğini söylüyor. Sibel’i ve Nehir’i alıp eve götürüyor. Cihangir, kızının eline bir silah verip Ramo geldiği zaman Sibel’i ondan öldürmesini istiyor.

Bu arada Nadya, Ahsen’e bir tuzak kurup onu öldürüyor ve suçu Sibel’in üzerine atıyor. Sibel, o sırada evden çıkıp bahçeye gizleniyor. O sırada Ramo geliyor. Cihangir, Ramo’yu meşhur sofrasına oturtuyor. Ramo’ya babasını öldürdüğünü itiraf edip onun başına silahını doldurup tetiğe basıyor.

Ancak, silah ateş almıyor. Cihangir, tüm adamlarının Ramo’nun tarafına geçtiğini anlıyor. Mashar, babasının katilinin Cihangir olduğunu öğreniyor. Cihangir, tüfeğini alıp tüm adamlarını öldürüyor. Ramo, Cihangir’i köşeye sıkıştırıp onu öldürüyor. Babasının intikamını almış oluyor. Sibel’i alıp oradan ayrılıyor. Nehir’i ise, dostmuş gibi Boran teselli ediyor.

Ramo 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir’den De İntikamını Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler