Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Tamda İyileşmeye Başlamışken İlaçlarını...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Tamda İyileşmeye Başlamışken İlaçlarını Bırakıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Boncuk, seansa daha iyi bir şekilde geliyor. Gördüğü her şeyin hayal olduğunu anlıyor. Doktor hanım Ayşe ile konuşup onun çocukluğunda yaşadıklarını dinliyor. Kumru’yu kocası bileklerini kesmiş bir şekilde sokakta buluyor. Boncuk, tamda iyileşmeye başlamışken ilaçlarını bırakıyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Tamda İyileşmeye Başlamışken İlaçlarını Bırakıyor!

Kırmızı Oda 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sadık, elinde baklavalarla Boncuk’u kliniğe getiriyor. Boncuk, artık dedeleri olmadan doktor hanımın yanına geliyor. Ona, Can’ın kendisini görmek için geldiğini, mektup bırakıp aşağıda beklediğini anlatıyor. Mektuptan sonra Boncuk, gece aşağı inip Can’la dans ediyor. Can onu çok sevdiğini söylüyor. Boncuk da ona onu çok sevdiğini söylüyor ve ikili öpüşüyor.

KIRMIZI ODA 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Boncuk, bunları anlattıktan sonra Can’ın da, dedelerinde hayal olduğunun farkına varıyor. İyileşmeye başladığını anlıyor. Ama yine de doktor hanıma çok mutsuz olduğunu söylüyor. Eve gittikten sonra hayallerini tekrar görmek için Sadık’ın ilaçlarını yutmayıp ağzından tekrar çıkarıyor.

Kumru’nun kocası onu bileklerini kesmiş bir vaziyette sokakta buluyor. Kliniğe gelen Kumru, sarılı bileklerini doktor hanımdan gizlemeye çalışıyor. Ona kaldığı yerden başından geçenleri anlatmaya devam ediyor. Yavuz’un o adama kendisini satmasından sonra birlikte eve gidiyorlar.

Kumru, üzerindeki pisliği temizleyebilmek için tüm vücudunu yaralıyor. Yavuz, kendisini öldüreceklerini onun için bunu yaptığını, bir kerelik olduğunu bir daha olmayacağını söyleyip Kumru’nun gönlünü  almaya çalışıyor. Aradan biraz zaman geçtikten sonra Yavuz, eve bir adamla geliyor. Sonra Kumru’yu o adamla yine bırakıp gidiyor.

Deniz, Piraye ile arkadaşının düğününe gitmek istiyor. Piraye, bunu kabul etmeyince ikili klinikte tartışıyor. Daha sonra Piraye, dayanamayıp Deniz’in gönlümü alabilmek için onun evine gidiyor. Ayşe, doktor hanıma babasının ölümünden sonraki süreci anlatıp rahatlıyor.

Ona annesinin babasının ölümünden sonra kendisini ibadete verdiğini, anneannesinin kendisini büyüttüğünü anlatıyor. Doktor hanıma, anlattıkça da kendisini daha iyi hissetmeye başlıyor. Bakalım Deniz takıntısından da kurtulabilecek mi?

Kırmızı Oda 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kumru Canına Mı Kıyıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler