Ana SayfaDizilerAkrep 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Berna'nın Öldürüldüğünü Gören Birisi Fikret'i Arıyor!

İlgili Postlar

Akrep 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Berna’nın Öldürüldüğünü Gören Birisi Fikret’i Arıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Ferda’nın telefonundan birlikte çekindikleri fotoğrafları siliyor. Ancak, onun telefonda gizlediği başka bir şey olduğunu anlıyor. Perihan, Aras’tan Ferda’nın bilgisayarını çalmasını istiyor. Aras, bilgisayardan kendisini tehdit ettiği videoyu silip Perihan’a veriyor. Ferda, Fikret’i çocuklarının gözünde bitirmek için Selma’ya bir tuzak kuruyor. Şahin, babasını Selma’yla Sapanca’daki evde görüyor. Perihan, Fikret’i evden kovuyor. Berna’nın öldürüldüğünü gören birisi Fikret’i arıyor.

Cuma Dizileri 2020

Berna’nın Öldürüldüğünü Gören Birisi Fikret’i Arıyor!

Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fikret, Ferda’nın telefonunun şifresini Perihan’ın yardımıyla çözüp onun kendisini tehdit ettiği fotoğrafları siliyor. Ancak, Ferda’nın telaşının başka bir nedeni olduğunu anlayan Fikret, Perihan’a gidip telefonda onu korkutan başka bir şey olduğunu söylüyor. Perihan, Aras’ı arayıp onun bilgisayarının olup olmadığını soruyor. Oda dükkanda bir bilgisayarının olduğunu söylüyor.

AKREP 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Perihan, Aras’tan o bilgisayarı alıp getirmesini istiyor. İpek’in çantasından dükkanın anahtarını alan Aras, bilgisayarı çalıp eve getiriyor. Sonra, kendisinin Berna’yı göle atarken çekilen videoyu silip bilgisayarı Perihan’a götürüyor. Perihan, bilgisayarda bir şey bulamıyor. Ferda, annesinin o bilgisayarı Aras’a çaldırdığını anlıyor. Annesiyle konuşan Ferda, Selma’yı bitirecek Fikret’ten de onun kurtulabileceği bir plan yapabileceğini söylüyor.

Perihan, ondan bunu yapmasına izin veriyor. Önce, Selma’nın evine giden Ferda, onun ayaklarına kapanıp yerlerde sürünüyor. Hizmetçiye de para verip o görüntüleri alıyor. Fikret’le Selma’nın Sapanca’ya gideceklerini hizmetçiden öğrenip Şahin’i oraya götürüyor. Selma’nın kendisini darp ettiğini Şahin’e inandırıyor.

Fikret, Selma’yla oraya gelince Şahin, babasının üzerine yürüyüp onu kovuyor. Ferda’nın planladığı her şeyden haberi olan Fikret, tüm bunları teyzelerinin yaptığını bildiğini söyleyip kendisini aklıyor. Ama Ferda, son oyununu da oynuyor ve evdeki hizmetçinin Sapanca’ya temizliğe gittiğinde orada içki şişeleri ve kadın eşyaları bulduğunu söylüyor.

Bunun üzerine Fikret evden kovuluyor. Fikret, tam evden çıkıp gidecekken telefonu çalıyor. Telefondaki kişi ona karısının intihar etmediğini, onun öldürüldüğünü o anları ise kendisinin gördüğünü söylüyor.

Akrep 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Fikret’in Çocuklarıyla Arasını Bozmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler