Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Ailesine Karşı Tehlikeli Olmaya...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Ailesine Karşı Tehlikeli Olmaya Başlıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 21. bölümüyle 22 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Boncuk, seansa daha iyi bir şekilde gelir. Gördüğü her şeyin hayal olduğunu anlar. Doktor hanım Ayşe ile konuşup onun çocukluğunda yaşadıklarını dinler. Kumru’yu kocası bileklerini kesmiş bir şekilde sokakta bulur. Boncuk, tamda iyileşmeye başlamışken ilaçlarını bırakır. Kırmızı Oda 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk, ailesine karşı tehlikeli olmaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Ailesine Karşı Tehlikeli Olmaya Başlıyor!

Kırmızı Oda 21. bölüm 1. fragmanında; Boncuk, hayallerini tekrar görmek için ilaçlarını içmiyor. Ama bu sefer gördüğü hayaller tehlikeli olmaya başlıyor. Misafir hanımın dostunu gören Boncuk, ailesinin kendisini öldüreceğini düşünmeye başlıyor. O ise Boncuk’a, onların onu öldürmeden ailesini öldürmesini istiyor. Doktor hanım Sadık’la görüşüp onu hastaneye yatırmak zorunda olduğunu söylüyor. Kumru, yeni seansta kızı Duru’nun Yavuz’un kızı olduğunu itiraf ediyor.

İşte Kırmızı Oda 21. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadık, elinde baklavalarla Boncuk’u kliniğe getirir. Boncuk, artık dedeleri olmadan doktor hanımın yanına gelir. Ona, Can’ın kendisini görmek için geldiğini, mektup bırakıp aşağıda beklediğini anlatır. Mektuptan sonra Boncuk, gece aşağı inip Can’la dans eder. Can onu çok sevdiğini söyler. Boncuk da ona onu çok sevdiğini söyler ve ikili öpüşür.

Boncuk, bunları anlattıktan sonra Can’ın da, dedelerinde hayal olduğunun farkına varır. İyileşmeye başladığını anlar. Ama yine de doktor hanıma çok mutsuz olduğunu söyler. Eve gittikten sonra hayallerini tekrar görmek için Sadık’ın ilaçlarını yutmayıp ağzından tekrar çıkarır.

Kumru’nun kocası onu bileklerini kesmiş bir vaziyette sokakta bulur. Kliniğe gelen Kumru, sarılı bileklerini doktor hanımdan gizlemeye çalışır. Ona kaldığı yerden başından geçenleri anlatmaya devam eder. Yavuz’un o adama kendisini satmasından sonra birlikte eve giderler.

Kumru, üzerindeki pisliği temizleyebilmek için tüm vücudunu yaralar. Yavuz, kendisini öldüreceklerini onun için bunu yaptığını, bir kerelik olduğunu bir daha olmayacağını söyleyip Kumru’nun gönlünü  almaya çalışır. Aradan biraz zaman geçtikten sonra Yavuz, eve bir adamla gelir. Sonra Kumru’yu o adamla yine bırakıp gider.

Deniz, Piraye ile arkadaşının düğününe gitmek ister. Piraye, bunu kabul etmeyince ikili klinikte tartışır. Daha sonra Piraye, dayanamayıp Deniz’in gönlümü alabilmek için onun evine gider. Ayşe, doktor hanıma babasının ölümünden sonraki süreci anlatıp rahatlar.

Ona annesinin babasının ölümünden sonra kendisini ibadete verdiğini, anneannesinin kendisini büyüttüğünü anlatır. Doktor hanıma, anlattıkça da kendisini daha iyi hissetmeye başlar.

Kırmızı Oda 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Tamda İyileşmeye Başlamışken İlaçlarını Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler