Ana SayfaDizilerNetflix Bir Denizaltı Hikayesi Oyuncuları Kimler?

İlgili Postlar

Netflix Bir Denizaltı Hikayesi Oyuncuları Kimler?

Dünyanın en popüler çevrimiçi platformlarından biri haline gelen Netflix’te Türk yapımları artmaya devam ediyor. Atiye, Bir Başkadır, Hakan: Muhafız ve Aşk 101 orijinal yapımlarının ardından Netflix’te yayımlanacak yeni Türk dizisi “Bir DenizaAltı Hikayesi” olacak Netflix Bir Denizaltı Hikayesi oyuncuları kimler?

Kıvanç Tatlıtuğ’nun Rol Arkadaşı Belli Oldu

Bir Denizaltı Hikayesi Konusu

Dünyayı etkileyen bir felaket sonrası, bir bilim ekibinin yaşananları araştırmak için askeri denizaltısına binerek bir yolculuğa çıkmasını anlatan “Bir Denizaltı Hikayesi”nde Kıvanç Tatlıtuğ da Arman adlı dalış eğitmeni ve aynı zamanda deniz biyoloğu olan özgür ruhlu bir karakteri canlandırıyor. Arman’ın önderliğindeki bilim ekibi yaşananlarının nedenini araştırırken bir yandan da denizaltının gerçek görevini bulmaya koyuluyor.

Bir Denizaltı Hikayesi Yönetmeni ve Yazarı

Bir Denizaltı Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi odağı oldu. Yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik’in oturduğu dizinin senaryosunu ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı kaleme alacak.

Bir Denizaltı Hikayesi’nin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaşacağı konuşuluyor. Dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler ise henüz belli olmadı. Bilim kurgu türünde yayınlanacak yapımın 2021 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler