Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ'nun Rol Arkadaşı Belli Oldu

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’nun Rol Arkadaşı Belli Oldu

Bir süredir ekranlarda olmayan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir projeyle ekranlara dönmek için hazırlanıyor. Ekranların özlenen oyuncuları arasında olan Kıvanç Tatlıtuğ’nun rol arkadaşı belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ önümüzdeki haftalarda “Bir Denizaltı Hikâyesi” dizisiyle ekranlara gelecek. İşte dizi ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar;

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisi

Ekranların yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aranın ardından setlere geri dönüyor. Çarpışma dizisinden sonra bir süre dizilerden uzaklaşan ünlü oyuncu yeni bir projede yer almadan önce eskisinin üzerinden biraz zaman geçmesini bekliyor. Bunu hem dinlenmek için, hem de eski rolün unutulması için yapan ünlü oyuncunun yeni dizisi ses getirecek gibi duruyor. Tatlıtuğ’nun yeni dizisi Netflix’te yayımlanacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un kod adı “Bir Denizaltı Hikâyesi” olan yeni dizisinin 30 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ David Beckham İle Kıyaslandı…

Bir Denizaltı Hikâyesi Konusu Ne?

Oldukça ilgili çekici bir konusu olan Bir Denizaltı Hikâyesi bilim kurgu tarzı bir hikaye olacak gibi duruyor. Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alacak. Dizinin senaristlerinin ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı olduğu biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’nun Rol Arkadaşı Belli Oldu

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ın yöneteceği OGM Medya imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ‘un partneri merak konusu olmuştu. Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya başrolde Özge Özpirinçci eşlik edecek. Özpirinçci dizide Defne rolüne hayat verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler