Ana SayfaDedikoduSıla ve Hazer Amani'nin Boşanma Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Sıla ve Hazer Amani’nin Boşanma Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz sene Ocak ayında dünya evinde giren Sıla ve Hazer Armani çiftinin boşanacağı öğrenilmişti. Ekim ayında ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çift hakkında ortaya atılan dedikoduların doğru çıkması çiftin sevenlerini üzdü. Sıla ve Hazer Amani’nin boşanma tarihi belli oldu.

Önce Evleri Ayırdılar

Ekim ayında ortaya atılan bir iddia gündeme damgasını vurmuştu. İddialara göre Sıla ve Hazer Amani çiftimim yaşadığı evleri ayırmışlardı ve boşanma arifesindeydiler. Çift hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise ünlü şarkıcının eşi Hazer Amani üzerinde  psikolojik baskı oluşturduğu ve Hazer Amani’nin eski eşi olan Deniz Mumcuoğlu ile iletişimde olmasından dolayı Sıla ile sık sık kavga ettiği yönündeydi.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani Boşanıyor mu?

Sıla ve Hazer Amani’den Boşanma Açıklaması

İddialar karşısında sessiz kalmayan çift boşanacaklarını “Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.”

“Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.” sözleriyle açıklamışlardı.

Sıla ve Hazer Amani’nin Boşanma Tarihi Belli Oldu

Sıla hem kafasını dinlemek, hem de müzik çalışmalarına ağırlık vermek için Bodrum- Bitez’deki yazlığına kapandı. Hazer Amani ise dün paylaştığı videolarda yeni dövmesini gösterdi. Koluna İngilizce “Savaşma sanat yap” yazdırdı. Bir süredir ayrı olan çiftin boşanma davasının Şubat ayında görüleceği öğrenildi.

Sıla kimdir?

Hazer Amani Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler