Ana SayfaÜnlülerFatih Ürek "O Olayı Asla Unutamam"

İlgili Postlar

Fatih Ürek “O Olayı Asla Unutamam”

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek YouTube’da yayınlanan ‘Bize Kaldı’ programına konuk oldu. Ürek programda konser öncesi hayranı ile yaşadığı bir olayı anlatarak “o olayı asla unutamam” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Fatih Ürek kimdir?

Kadınlar Beni Çok Seviyor

YouTube’da yayınlanan ‘Bize Kaldı’ programına konuk olan Ürek, “Bu zamana kadar çok para kazandım. ‘Parayı ne yaptın?’ derseniz; ‘Aldı, gittiler’ derim. En yakınlarım yaptı bunu bana. Benim en yakınımdı bu kişiler, şu anın parasıyla 20 milyonum gitti. Haftanın her günü çalışıyordum. Alan kişi de hayrını görmedi. Keşke biraz görseydi” dedi.

“Kadınlar beni çok seviyor” diyen Fatih Ürek, “Hep dua ederler bana, hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben onlara en samimi halimle yaklaşıyorum, onlar da beni seviyor. Çok özel şeyler yaşadım” dedi.

Bu Olayı Hayatım Boyunca Unutamam

Ürek programda konser öncesi hayranı ile yaşadığı bir olayı şu sözlerle anlattı;

Almanya’da konser verecektim. İçerisi dolu, çoğu da kadın. Tam sahneye çıkacağım, bir kadın geldi. Fotoğraf çektirmek istiyormuş. Kadına ‘Gel’ dedim. Bir adım attı, titredi. Olduğu yere düştü ve öldü. Ben bu olayı hayatım boyunca unutamam. Böyle bir sevgi, böyle bir iletişimim vardı benim.

Fatih Ürek, geçtiğimiz aylarda ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği yakın arkadaşı Demet Akalın’a küsmüştü. Ürek, bununla da kalmayıp, Akalın’a ‘dedikoducu’ demişti. Ardından Demet Akalın, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Siz ne dost, ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz! Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi ‘Geliyorum’ diye, anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bir söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır, kafam rahat!

Fatih Ürek “Allah Ona Sağlık Versin”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler