Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay 'dan Merve Boloğur'a Destek Geldi

İlgili Postlar

Tuğba Özay ‘dan Merve Boloğur’a Destek Geldi

Geçtiğimiz günlerde şarkı çıkaracağını açıklayan oyuncu Merve Boloğur’a Tuğba Özay ‘dan destek geldi. Işın Karaca’nın tepkisinin aksine Özay “Müzik piyasası kimsenin tekelinde değil. Yeteneği varsa olabilir. Ben Işın Karaca’ya katılmıyorum. ‘Haydi bir dinleyin, görün bakalım’ diyebilirdi. Ayrıca birçok oyuncunun sesini de çok beğeniyorum” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Tuğba Özay kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

Bir Sen Eksiktin

Son dönemde Youtube kanalı açan oyuncu Merve Boloğur sosyal medya hesabından “Sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda” diyip, “Sözler bitti, beste zamanı” ifadelerini kullanmıştı.

Merve Boloğur’un bu haberi paylaşması üzerine Işın Karaca sosyal medya hesabından, “Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!” mesajını paylaşmıştı.

Müzik Piyasası Kimsenin Tekelinde Değil

Ünlü sunucu ve şarkıcı Tuğba Özay, önceki gün Cevizlibağ’daki bir çiğ köfteciyi ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Türkiye’de çok hızlı bir tüketim var. Best Model ve Miss Turkey’lerin ismini bilmiyoruz artık. Geçici şöhretler çok fazla var. Çıkan arkadaşlara şu tavsiyem var; kalıcı olmak istiyorlarsa, kendilerini her türlü geliştirsinler” dedi.

Merve Boluğur’un Bikinili Sahil Dansı Sosyal Medya’da Çalkalandı!

Özay, oyuncu Merve Boluğur’un şarkı çıkaracağını açıklamasının ardından Işın Karaca’dan gelen tepkiyi değerlendirdi.

Tuğba Özay, “Müzik piyasası kimsenin tekelinde değil. Yeteneği varsa olabilir. Ben Işın Karaca’ya katılmıyorum. ‘Haydi bir dinleyin, görün bakalım’ diyebilirdi. Ayrıca birçok oyuncunun sesini de çok beğeniyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler