Ana SayfaÜnlülerHatice Ivana Sert 'e Tepki Gösterdi!

İlgili Postlar

Hatice Ivana Sert ‘e Tepki Gösterdi!

Hatice Ivana Sert ‘in 5 bin TL nafakayı az bularak eski eşine dava açmasına tepki gösterdi. Şarkıcı konu ile ilgili “Bu, ticaret evliliği yapıp, sonra haraca bağlamak, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adama çocuk yapmayacaksın o zaman.” sözleri ile gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

İvana Sert kimdir?

Hatice kimdir?

Maddi Durumu Türkiye Şartlarının Üstünde

Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde velayeti kendisinde olan oğlu Ateş’e verdiği nafakayı artırması için 2004–2013 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Yurdal Sert’e dava açtı. Sert, “Eski eşimin maddi durumu Türkiye şartlarının çok üstünde olmasına rağmen, çocuğa ödediği nafaka yetersizdir” diyerek oğlunun 5 bin lira olan nafakasının 15 bin liraya çıkarılmasını istedi.

Ivana Sert, eski eşi Yurdal Sert’in “İşlerim yolunda gitmiyor” şeklindeki savunmasına, “Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani” karşılığını verdi.

İvana Sert Aslan Sayım’ın Sorularını Yanıtladı!

Nafaka Alamayacağını Düşündüğün Adama Çocuk Yapmayacaksın

Ünlü isim, “Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!” açıklamasını yaptı.

Sert, “Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hatice ise sosyal medya hesabında Sert’i eleştirdi. Hatice’nin, “Bu, ticaret evliliği yapıp, sonra haraca bağlamak, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adama çocuk yapmayacaksın o zaman.” demesi tartışma konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler