Ana SayfaDünyaRicky Gervais "Öldükten Sonra Bedenim Aslanlara Verilsin"

İlgili Postlar

Ricky Gervais “Öldükten Sonra Bedenim Aslanlara Verilsin”

Ünlü komedyen Ricky Gervais “Öldükten Sonra Bedenim Aslanlara Verilsin” sözü ile dikkatleri üzerine çekti.  Vegan olan Gervais, “Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz.” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Ricky Gervais Kimdir?

Londra Zooloji Topluluğu Komedyenin İsteğini Reddetti

Çok sevilen İngiliz komedyen, aktör ve film yapımcısı Ricky Gervais,’The Tonight Show with Conan O’Brien’ programına konuk oldu. Komedyen programda kendisi ile ilgili çok şaşırtan bir açıklama yaptı.

Gervais, bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi’ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini açıkladı. Vegan olan Gervais, “Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz.” ifadelerini kullandı. Hem Londra hem de Whipsnade Hayvanat Bahçesi’nden sorumlu Londra Zooloji Topluluğu, 59 yaşındaki Gervais’in isteğini reddetti.

Ricky Gervais’in Altın Küre Ödülleri’ndeki Konuşmasıyla Olay Yarattı!

Londra Zooloji Topluluğu yöneticilerinden Kathryn England, The Sun’a yaptığı açıklamada, “Ricky’nin aslanlarımız için biraz huysuz olabileceğinden şüpheleniyorum” ifadelerinin kullanarak esprili bir yanıt verdi.

England, “Ancak isterse, aslanlarımızı daha uygun bir diyetle beslememize yardımcı olacak bağışları memnuniyetle karşılayabiliriz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler