Ana SayfaDünyaRicky Gervais'in Altın Küre Ödülleri'ndeki Konuşmasıyla Olay Yarattı!

İlgili Postlar

Ricky Gervais’in Altın Küre Ödülleri’ndeki Konuşmasıyla Olay Yarattı!

Ünlüler arasındaki polemiklerle dolu bir yılın ardından bu kez rotamızı dünyaya çeviriyoruz. Geçtiğimiz gün Holyywood’da düzenlenen 77. Altın Küre Ödülleri’nde sahneye çıkan Ricky Gervais’in Altın Küre Ödülleri’ndeki konuşmasıyla olay yarattı! Tim Cook’un gözlerinin içine bakarak şirketini sahnede gömen ünlü komedyen dijital medyada film ve dizi içeriği sunan şirketleri ağır eleştirdi.

Ricky Gervais Yeniden Altın Küre Ödülleri’nde

İlk kez 2010 senesinde Altın Küre Ödülleri’nde sunuculuğu üstlenen Rick Gervias sahnede ünlü isimleri tiye almış ve sivri eleştirileriyle birçok tartışmayı tetiklemişti. Törene getirdiği bu dinamik sunum nedeniyle 2012 ve 2016 yılında da HFPA tarafından sunucu olarak görevlendirilen ünlü sanatçı törende yer aldığı dönemlerde HFPA’ya da göndermeler yapmaktan kaçınmamıştı. Uzun bir aradan sonra 2020 Altın Küre Ödüller’inde yeniden sahneye çıkan Ricky Gervias törene renk katan mizahının yanı sıra sert eleştirileriyle yine çok konuşulacak gibi duruyor. Holyywood yıldızlarının arasında bulunan Tim Cook’un gözlerinin içine bakarak sahnede şirketini gömen ünlü komedyen bu kez şirketlerin sunduğu hizmetlerde yer alan aktörlere de gönderme yapmaktan kaçınmadı.

Altın Küre’ye Siyah Kıyafetli Protesto Damga Vurdu

Dünyayı Eleştirmekten Kaçınmıyor

Bir klasik haline gelen komedi dizilerinin yazarı ve oyuncusu Ricky Gervais Holyywood’da Stand-Up denince akla ilk gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminin bir klasiği haline gelen “The Office” dizinin senaristi olan ve şimdilerle yine senaryosu kendine ait olan “After Life” dizisiyle ekranlara gelen ünlü komedyen sahne gösterilerine de hız kesmeden devam ediyor. Hem yeni dizisinde, hem de sahne şovlarında mizahın eleştirisel yönünü büyük bir ustalıkla kullanan Ricky Gervais Altın Küre Ödülleri’ni bir kez daha enerjisiyle renklendirdi.

Ricky Gervais’in Altın Küre Ödülleri’ndeki Konuşmasıyla Olay Yarattı!

Törende Apple ve Amazon gibi şirketlerin sunduğu dijital hizmetleri ve aktörleri eleştiren Ricky Gervais, aktörleri ve şirketleri “Çalıştığınız şirketlere bakın: Apple, Amazon, Disney. IŞİD bile online bir platform kursa hemen menajerinizi ararsınız değil mi? Bu yüzden, bu akşam bir ödül kazanırsanız, burayı siyasi bir konuşma yapmak için bir platform olarak kullanmayın, tamam mı? Halka herhangi bir şey hakkında ders verecek bir pozisyonda değilsiniz. Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin ve s…ir olup gidin.” sözleriyle eleştirdi.

Ricky Gervais Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler