Ana SayfaÜnlülerAltın Küre'ye Siyah Kıyafetli Protesto Damga Vurdu

İlgili Postlar

Altın Küre’ye Siyah Kıyafetli Protesto Damga Vurdu

75. Altın Küre Ödülleri için beklenen gece 8 Ocak’ta yapılırken geceye davetlilerin protestosu damga vurgu. Özellikle sektörü derinden etkileyen Hollywood’daki taciz skandalına karşı tüm katılımcıların durumu protesto etmek için siyah giyinmesi gecenin önüne geçti.

Oscar ödülleri öncesinde verilen ve aynı zamanda Oscar ödülleri için yönlendirici olarak görülen 75. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. 2018 Golden Globe olarak duyurulan ödül gecesinde pek çok favori yapım ödül almayı başardı. Seth Meyers tarafından sunuculuğun yapıldığı gecede kırmızı halıda siyah şıklığı vardı. Yaşanan olaya karşı anlaşarak siyah giymeyi tercih eden ünlü isimler, yaşanan olumsuz olayın tüm dünyada yeniden gündeme gelmesini sapladı.

Time’s Up!

Gecede vakit geldi anlamına gelen Time’s Up sloganı kullanılırken eyleme bir isim hariç tüm katılımcılar katıldı. İşte gecede siyah giyen ünlü isimler;

Blanca Blanco, Siyah Yerine Kırmızı Derin Yırtmaçlıyı Tercih Etti

75. Altın Küre Ödül Töreni’nde tüm ünlülerin aksine Blanca Blanco kırmızı giymeyi tercih etti. Derin yırtmaçlı elbisesiyle gecede göz kamaştıran ünlü isim bu görüntüsü ile oldukça merak uyandırdı. 36 yaşındaki ünlü ismin protestoya katılmak istemediği ve bu nedenle geceye siyah bir kıyafetle katılmadığı öğrenildi. Blanca Blanco’nun giydiği kıyafet ise şöyle;

Tüm Dünyada Konuşuldu

Altın Küre töreninde ünlü isimlerin tek yürek olarak bu şekilde protesto göstermesi durumun tüm dünyada konuşulmasını sağladı. Olayın hedef isimleri ise bu konuda herhangi bir yorum yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler