Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, hediye ettiği çizmelerini satışa çıkaran hayranına ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Demet Akalın, hediye ettiği çizmelerini satışa çıkaran hayranına ateş püskürdü!

Şarkıcı Demet Akalın, Tarsus konserinde bir hayranına doğum günü olması nedeniyle kendi çizmelerini hediye etmişti. Akalın, mutlu etmek istediği hayranının o çizmeleri satışa çıkardığını öğrenince öfkeden deliye döndü. Ünlü şarkıcı, sitemini sosyal medya hesabından dile getirdi. Detaylar haberimizde…

Doğum günü olan hayranına kendi çizmelerini hediye etmişti

Eli açık, yardımsever ve duyarlı kişiliği ile gönüllere taht kuran şarkıcı Demet Akalın, bu defa iyiliğinin karşılığında üzülen taraf oldu. Demet Akalın, 27 Aralık günü Tarsus’ta konser vermişti. Bu konserde bir bir hayranının doğum günü olduğunu söylemesi üzerine kimliğini alıp teyit etmişti. Akalın, doğum gününde kendisini dinlemeye gelen hayranına kendi çizmelerini hediye etmişti.

Hayranı, hediye ettiği çizmeleri satışa çıkardı

Bu hareketi ile her zaman olduğu gibi yine takdir kazanan Demet Akalın, hediyesinin satışa çıktığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Akalın’ın hayranı, hediye ettiği çizmeleri internet üzerinden yedi bin liraya satışa çıkardı, numaralarının kendisine uymadığını iddia ederek satmaya çalıştı.

Demet Akalın, çizmelerini satan hayranına sert çıktı

Hediye ettiği çizmelerin satışa çıkarıldığını öğrenen Demet Akalın, hayranına sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Akalın, “Bazen bazıları gerçekten hiçbir şeyi hak etmez! Numaramız aynı dedin! Hediye hatıra olarak saklanır satışa çıkmaz. Yazık geri gönder ben başka kıymet verecek gerçek bir fanıma veririm.” diye yazdı.

İşte Demet Akalın’ın o paylaşımı

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler