Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın programında Gülben Ergen'in hayatı anlatıldı, Erhan Çelik'ten bahsedilmedi!

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın programında Gülben Ergen’in hayatı anlatıldı, Erhan Çelik’ten bahsedilmedi!

Seda Sayan’ın programına konuk olarak katılan Gülben Ergen’in hayat hikayesi anlatıldı. Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’ten hiç bahsedilmedi. Bu detay dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan, Gülben Ergen’i programında konuk olarak ağırladı

Seda Sayan, SHOW TV ekranlarında eğlenceli bir formatla yayınlanmaya başlayan yeni programında Gülben Ergen’i konuk olarak ağırladı. Eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı iddiaları ile bir dönem magazin gündeminde yer alan Ergen’e Seda Sayan tam destek verdi.

Gülben Ergen’in hayat hikayesi anlatıldı, Erhan Çelik’e yer verilmedi

Seda Sayan’ın program ekibi, Gülben Ergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı bir video hazırladı. Videoda, Ergen’in eski eşi ve çocuklarının babası Mustafa Erdoğan’a yer verilirken, eski eşi Erhan Çelik’ten hiç söz edilmedi. Erhan Çelik’in Gülben Ergen’in hayat hikayesinde yer almaması dikkat çekti.

Gülben Ergen aldatma iddiaları ile gündemdeydi

Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Erhan Çelik, Gülben Ergen’in kendisini aldattığını iddia etmişti. Bu iddialar ile uzun süre magazin camiasında konuşulmuştu.

Seda Sayan Gülben Ergen’e destek oldu, Seren Serengil sildi

Seda Sayan, olayın başından itibaren arkadaşı Gülben Ergen’i hiç yalnız bırakmadı, hep destek oldu. Son olarak, Gülben Ergen’i programında konuk olarak ağırlayan Sayan’a Seren Serengil’den tepki geldi. Seren Serengil, “Ablam” dediği Seda Sayan’ı sosyal medya hesabından sildi.

Gülben Ergen kimdir?

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler