Ana SayfaÜnlülerEce Erken canlı yayında haykırdı: Sana savaş açıyorum Gülben Ergen!

İlgili Postlar

Ece Erken canlı yayında haykırdı: Sana savaş açıyorum Gülben Ergen!

Gülben Ergen ve Erhan Çelik evliliğinin bitmesinin nedeni olarak gösterilmesine çok öfkelenen Ece Erken, canlı yayında Ergen’e savaş açtı. Erken, Ergen’e “Sana savaş açıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapan Ece Erken, canlı yayında öfkeden çıldırdı. Gülben Ergen’in Seda Sayan’ın programına çıkması ile ilgili konuşurken çok sinirlenen Ece Erken, Gülben Ergen’e savaş açtığını açıkladı.

Gülben Ergen Erhan Çelik evliliğinin bitme nedeni Ece Erken olarak gösterilmişti

Ece Erken, programda Gülben Ergen’in boşandığı eşi Erhan Çelik ile aralarında aşk olduğu iddialarının ortaya çıkması olayını anlattı. Erken, “Erhan Çelik ile aynı kanalda çalıştığımızda bana yardım etti. Oğlum, Erhan Çelik’i izlediğinde fotoğrafını çektim Erhan da fotoğrafı paylaşmak istedi. Ben de kendimi bildiğimden paylaş dedim. Daha sonra aramızda aşk dedikoduları çıktı. ‘Evliliğin bitme sebebi Ece Erken’ diye yazdılar.” diye konuştu.

Ece Erken Gülben Ergen’e savaş açtı

Olayı anlatırken ağlamamak için kendini sıkan Ece Erken, hedefini Gülben Ergen’e çevirip “Sen benim anneliğime laf edemezsin. Namusuna laf eden Can Tanrıyar ile sarmaş dolaş poz vermek midir annelik? Benim hiçbir alakam olmayan dava ile beni muhatap ediyorsun. Sana savaş açıyorum.” dedi.

Ece Erken, bir dönem Gülben Ergen’in eski eşi ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. O zamanlar Ergen ve Çelik evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilmişti.

Gülben Ergen kimdir?

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler