Ana SayfaDedikoduMurat Boz'un Eskiden Evli Olduğunu Biliyor Muydunuz?

İlgili Postlar

Murat Boz’un Eskiden Evli Olduğunu Biliyor Muydunuz?

Bugüne dek evlenmek istemediğine dair düşüncelerini her fırsatta dile getiren Murat Boz hakkında ortaya çıkan bir gerçek gündeme salladı. Evlenmeye karşı tepkili olan ünlü popçunun eksiden evli olduğu öğrenildi. Sessiz sedasız evlenen ve aynı şekilde boşanan Boz’un hayranları bu haber karşısında şaşkınlık geçirdi. Peki siz Murat Boz’un eskiden evli olduğunu biliyor muydunuz?

Murat Boz’un Eskiden Evli Olduğunu Biliyor Muydunuz?

Ünlülerin geçmişlerinin bazen çok şaşırtıcı olabileceğinin bir kanıtı olan isimlerden biri de Murat Boz oldu. Murat Boz’un eski sevgilisi Eliz Sokucuoğlu ile evlendiği, hatta çiftin senelerce evli kaldığı ortaya çıktı. Ne zaman evlenecekler diye merak edilen çift meğer kendi aralarında çoktan evlenmiş. Çok az kişinin bildiği bu gerçeğin neden gizli tutulduğu ise hala büyük bir sır. Boz’un o dönemler yükselişte olan bir isim olduğundan hayran kitlesini kaybetmek istememiş olabilir. Fakat bu durum çiftin evliliklerini sır gibi saklamalarının arkasındaki sır perdesini aralamaya yetmiyor.

Murat Boz ve Eliz Sokucuoğlu Ne Zaman Evlendi?

Murat Boz ile yaşadığı dolu dizgin aşkla tanıdık. 2008 yılında Almanya‘nın Passau kentinde Murat Boz ile sessiz sedasız evlenmiş, 2012 yılında yine sessizce Diyarbakır’da boşanmışlar. Çiftin ilişkileri ise 2015 senesinde bitmişti. İkilinin boşanma kararının altındaki nedenin ne olduğu da gizemini koruyan konular arasında olsa da, bu dönemde çiftin bir kriz yaşayarak yollarını ayırmış ve sonrasında da barışmış olabileceği düşünülüyor. Hatırlarsanız Eliz Sokucuoğlu yıllar sonra Murat Boz’la Çeşme’de karşılaşmış ve görmezden gelmeyi tercih etmişti.

Murat Boz Kimdir?

İhanet İddialarını Yalanladı

Eliz Sokucuoğlu Murat Boz’dan ayrıldıktan 8 ay sonra yaptığı bir açıklamada Boz hakkında olumlu konuşmalar yapmıştı. “Aşk da sevgi de bitmedi. Çok gençtik, zor koşullar altında bir beraberlik sürdürdük, büyük mücadeleler verdik. Murat’ın, Murat Boz olma sürecinde o da ben de büyük bedeller ödedik. Murat Boz, bir markaysa ikimiz de ona hizmet eden 2 elemandık. Murat, bunca popülaritesine rağmen yüreği hâlâ çok güzel ve mütevazı bir adam. Çok değer verdiğim bir insan ve hep öyle kalacak. Hiçbir kötülüğünü görmedim, her zaman yanımdaydı.” demiş ancak başka bir röportajında “Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Ettim de. Ben her ilişkimde aldatıldım.’ demiş ve olay olmuştu.

Eliz Sokucuoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler