Ana SayfaDizilerNeslihan Atagül Sefir'in Kızı Dizisinden Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Sefir’in Kızı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı son bölümüyle izleyicisine büyük bir şok yaşattı. Son bölümde Neslihan Atagül Sefir’in Kızı dizisinden ayrıldı. Ünlü oyuncunun vedası sevenlerini çok üzdü. Neslihan Atagül Sefir’in Kızı dizisinden neden ayrıldı? İşte detaylar;

Neslihan Atagül Sefir’in Kızı Dizisinden Ayrıldı

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrol oynayan Neslihan Atagül Doğulu, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldığını açıkladı. Sefirin Kızı’nda Nare rolünü canlandıran Atagül dizinin ilerleyen bölümlerinde ekranlarda olmayacak.

Neslihan Atagül ‘ü Kızdıran Soru Ne?

Neslihan Atagül’ün Vedası Sevenlerini Üzdü

Bu haftaya kadar diziye veda etmesi beklenen en son isimlerden biri olan Neslihan Atagül artık Sefer’in Kızı dizisinde yer almayacak. Son bölümle diziden ayrılan ünlü oyuncunun sevenleri bu vedaya çok üzüldü. Neslihan Atagül’ün kadrodan ayrılması sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Neslihan Atagül Sefir’in Kızı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Sefirin Kızı’nda Nare karakteriyle başrol oynayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler